2013. december 3., kedd

Szex - Szerelem 12.03

Riporter: A mai szex, szerelem blogunkban továbbra is Dr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyásszal beszélgetünk a szexről a szerelemről, párkapcsolatokról...

szex - szerelem - 2. rész

Kornél: A 2. részben arról, hogy milyen a jó szex. Mit jelent a jó szex (a jó szerelem). A doktornő olyan rokonszenves őszinteséggel beszél a szexről, a szerelemről, a szexualitásról, hogy magával ragadja hallgatóságát. Nagyon sok gyakorlati példát és megoldást említ a jó párkapcsolattal, a szexszel, a szerelemmel.

 Szex, szerelem, párkapcsolatok


szex - szerelem - jó szex, szeretkezés

Edit: A jó szex... Hm... A jó szex, szeretkezés, szerelmeskedés az, ami után mindketten elégedetten "távoztok", azaz merültök el egymás karjaiban*, illetve másnap is akarjátok. Fontos, hogy az élményre újra vágyjatok! Természetesen a jó szex, a szerelem, a szexuális aktus is a habitusotoktól függ.
*erről egy külön fejezet szól: "Mit és hogyan kell a szex, a szerelmeskedés után érezni..."

szex - szerelem - habitus függő

Kornél: A jó szexhez, szerelmeskedéshez is ajánlom a vérmérsékleti személyiségtesztet (habitusteszt)! Nagyon sok szexuális problémára nyújt megoldást, ha felismeritek a személyiségetek különbségéből fakadó helyzeteket. Tovább -->> szex, szerelem tesztre 

szex - szerelem - természetgyógyász

E: A szex, a szerelmeskedés változik a párkapcsolat ideje alatt. A szeretkezés, szerelmeskedés tempója, az életkor változásával, a gyerekszületéssel illetve egész egyszerűen a párkapcsolatban élőknek a szexben, a szerelmeskedésben már másra van igénye energiája.

szex - szerelem - lepedőakrobatika

A kapcsolat elején sokesetben "lepedőakrobatikáról" van szó, amire akkor szexuálisan arra van szükség.
K: Egyfajta teljesítmény orientált szex, szerelem létezik a frissen létrejött kapcsolatok elején.

szex - szerelem - új kapcsolat

Vitalitásában sokkal emelkedettebb élményt jelent a szex egy új szerelemben. Viharos ölelkezések, csókok, harapások, szívások, sebek jellemzik a szexet, a szerelmes órákat.

szex - szerelem - társkeresés

Gyakorta azért nagyon nehéz megfelelő partnert találniuk a társkeresőkön az embereknek, mert ha meg is van a kölcsönös vonzalom, az a fajta önfeledt szexuális élmény, amit csak két tapasztaltabb szerető tud egymásnak nyújtani, csak fokozatosan, szexről szexre, aktusról aktusra épül fel.

szex - szerelem - türelem

Azonban nem mindig van türelmük kivárni a jó szexet az új szerelemben. Pedig az idősebbkorú, korábbi párkapcsolatokban jártasságot szerzett szeretők között néhány hét, pár hónap alatt létrejöhet a jó szex, a jó szerelem.

szex - szerelem - hercegünk

Viszont a jó szexnek van egy másik oldala is, ami a gyakorlatlan nőket megtéveszti. Azt tapasztalják, hogy soha nem látott potenciállal érkezik fehérlovas hercegük az ágyukba. Ez a XXI. században egy normális férfi jelenség.

szex - szerelem - húsfehérje

Századunkban olyan mennyiségű húsfehérje áll rendelkezésre, ami korábban elképzelhetetlen volt. A húsevő, egészséges, potens férfiakat szinte lehetetlen egy nőnek kielégítenie. Testépítő fiúk gyakran számolnak be arról, hogy egyszerre több nővel, naponta többször is kell szexelniük ha nem edzenek eleget.

szex - szerelem - body builder

Azonban nekik is megvan a problémájuk! Nem tudják kielégíteni szerelmüket. Mert túl gyorsan élveznek el - korai magömlés. Állandó a féltékenykedés, a veszekedés, ami lehetetlenné teszi a meghitt szerelemmel, érzelmileg is kielégítő szexszel teljes szerelmeskedéseket.

szex - szerelem - szexuális aktivitás

A szexuális aktivitásra óriási hatással van a természetellenes mennyiségben elfogyasztott fehérje. Nem beszélve az egyéb doppingokról. Az izmok épüléséhez szükséges a testépítőknek, de erről részletesebben később ill. a +18-ban beszélgetünk...
Visszatérve a szex, szerelem természetes változásaira:

szex - szerelem - fázisai

E: A szexnek, a szerelmeskedésnek megvannak a különböző fázisai egy párkapcsolatban. Egy 14 éves, de már szexre, szerelemre érett lány sem úgy néz ki, mint 20-40-stb éves korában. Változik a hajviseleted, a testalkatod, stb és változik a pároddal a szexben a szerelemben az együtt töltött időtől függően is a hozzáállásod.

szex - szerelem - jó szex jó párkapcsolat

Hogy milyen a jó szex? Nekem előbb az a fontos, hogy milyen egy jó párkapcsolat... Milyen egy jó szerelem... Mert ha szerelmesek vagytok egymásba és ha őszinte, jó a párkapcsolat, akkor előbb utóbb megtaláljátok az utat a jó szexhez, szerelmeskedéshez. Mert akkor meg lehet beszélni bizonyos helyzeteket, bizonyos problémákat.

szex - szerelem - problémamegoldás

K: Közösen elő lehet venni azokat a könyveket, ízléses videókat, weboldalakat, amik rávilágítanak a szexuális problémáitokra és megoldást javasolnak a szerelem beteljesüléséhez. Kár a boldogtalanul elvesztegetett időért! Meg kell tanulni, hogy

szex - szerelem - iskolában nem tanítják

E: ...a szexnek, a szerelmeskedésnek mikor és hogyan van itt az IDEJE! Hogy most miért nem és most miért igen. Hogy most miért kell több és hogy miért kell kevesebb. Vagy például nekem is volt olyan, hogy egy héten hármat ügyeltem. Amikor végre hazakerülhettem estére a kollégáim ugrattak is, hogy "akkor a szép fiatal nő..."

Riporter: Az alábbi linken lévő Szex, szerelem blogunkban látható a doktornővel a beszélgetés a szexről, szerelemről, párkapcsolatokról...

Az interjú részlet megtekintéséhez, olvasásához kattints a fenti képre vagy
ide ->> a szex, szerelem, párkapcsolat linkre!