2013. december 12., csütörtök

Szex - Szerelem 12.12

Riporter: A mai Szex, szerelem blogunkban továbbra is Dr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyásszal beszélgetünk. Főként a családról, párkapcsolatokról, szerelemről, szexről... A 5. rész következik?

Szex, szerelem videó oldal indításához KATT A KÉPRE!

 Szex, szerelem, párkapcsolatok videós oldal indítása!

szex - szerelem - szexualitás

Kornél a riporter: Az orvos-természetgyógyász doktornővel több mint két óra hossza időtartamú interjút készítettünk pár nappal ezelőtt. A vágás utáni alkotás is majdnem másfél óra lett. Rengeteg párkapcsolati, a szexualitást érintő dolgokról.

szex - szerelem - párkapcsolat

Rendkívül érdekesen beszélt az emberi kapcsolatokról. Azokról a párkapcsolatokról, családokról, ahol minden szobában televízió van. Mindeninek saját csatornákkal. Ami miatt az emberek már nem beszélgetnek egymással. Gyakorta nem is étkeznek már együtt.

szex - szerelem - társasmagány

Megvalósul az életközösségen belül, a családon belül, az úgy nevezett társasmagány.
A doktornő az interjúban elmesélte, hogy a közös vacsorázás számára a legfontosabb. Az amikor este a családja - apa, anya, gyerekek - együtt ül az asztalhoz.

szex - szerelem - szót fogadni

A legizgalmasabb rész az elbeszélésében az volt, amikor a kilenc éves forma kislánya nem akart szót fogadni neki. Nem akart az étkezőbe kijönni a szobából. Mert fontosabb volt számára, hogy megnézze az aktuális tv sorozat egyik epizódját.

szex - szerelem - korai kelés

Késő volt már. Mindenki hót fáradt volt már és időben kellett vacsorázni. Időben kellett mindenkinek lefeküdni a holnap reggeli korai kelés miatt. Ezt kedvesen közölte is az anya a kislányával, aki ennek ellenére sem volt hajlandó kikapcsolni a televíziót.

szex - szerelem - megtette

Az asszony azonban megtette helyette. Kikapcsolta a tv-t és vacsorázni parancsolta engedetlen lánykáját.
Hanem a lányka fogta magát és minden előzetes anyai intelem ellenére:
- VISSZAKAPCSOLTA!

szex - szerelem - Szex, szerelem blog

A Szex, szerelem blogunkban az interjúrészlet legépelésével, lektorálásával, a Szex, szerelem blogba történő beszerkesztésével, valamint az interjúrészlet megvágásával 2014. május 7-re készült el a stúdió.
A 2014.05.07 Szex, szerelem blog és videó megtekintéséhez!

szex - szerelem - érdekesség

A blogban átbeszélgettük az orvos-természetgyógyász szakemberrel, hogy ő hogyan oldotta meg ezt a nem mindennapi helyzetet. A családban eddig ismeretlen viselkedést.
Ezen kívül sok más érdekességet mondott.

szex - szerelem - tanultam

Gyakorlatilag bemutatta mind a családját, mind a munkáját. Valamint a praxisából  a házasságából származó számos tapasztalatát. Jó magam személyesen is nagyon sokat tanultam az elhangzottakból.

Az interjú részlet megtekintéséhez, olvasásához kattints a fenti képre vagy