2013. december 18., szerda

Szex - Szerelem 12.18

Riporter: Szex, szerelem blogban a tegnapi női orális szex témában jött fel, hogy a prostituáltaknak gyakorta SOKKAL jobb, ha orális, akár nyelős szexért fizet a kuncsaft, minthogy misszionárius pózban élvez el. Miért jobb az orális szex nekik?

szex - szerelem - női orális szex prostituált szex

Kényelmesebb, gyorsabb és a prostituált irányítja az aktust. A legfontosabb azonban, hogy ami a szerelmeseknek a legizgalmasabb, az egy prostituáltnak nagyon kellemetlen tud lenni, azaz a férfi biokémiája, szaga, szájszaga, súlya, irányítása...

szex - szerelem - női orális szex és a többi

Riporter: Orális szex, ondószex, prosztataszex, videó-fotó szex, pisiszex, anális szex, kikötözős szex, szado-mazo, páros szex illetve párcserés szex, party szex illetve swinger szex stb. Perverzió vagy sem...?

szex - szerelem - szerelmeskedés és party szex óriási különbség

Van akinek igen, van akinek nem. De ne szaladjunk ennyire előre! Nagyon a szexre került a hangsúly, miközben a szerelmeskedésről még alig esett szó. A szex az akár csoportosan is kivitelezhető. A szerelmeskedés két ember "hálószobájában" történik.

szex - szerelem - női orális szex, pisiszex

Például ha a pisiszex játékos, higiéniailag kontrollált módon történik, és - a gyerekek elől - nyom nélkül eltüntethető, (például együttfürdés közben a kádban) akkor mind két fél számára egy rendkívül izgalmas és érzéki előjátéka lehet a szeretkezésnek.

szex - szerelem - női orális szex egészséges személyiség

Az egészséges személyiség úgy értékeli az ilyen "perverz" aktust, mint két odaadó szerető pajzán játékát, és nem lát benne kivetni valót.
Ha bármely félnek kellemetlen, undorító akkor természetesen azonnal abba kell hagyni és biztosítanunk kell partnerünket arról, hogy nem ettől függ a szeretetük.

szex - szerelem - női orális szex rajongás

Ha viszont még élvezi is, nagyon nagyra kell értékelnünk párunk rajongását, végtelen odaadást és ezt szavakkal ki is kell fejeznünk.
Ha lelkileg megalázó bármelyik félnek a játék, akkor szintén azonnal abba kell hagynunk és nem szabad a kezdeményező párunkat elítélni!

szex - szerelem - női orális szex az egó

Az egészséges személyiségek általi párkapcsolatban elvileg minden megengedhető...
Kifejezetten álszenteskedésnek tűnhet, ha egy nő VAGY férfi, aki élvezi az orális szex, ondószex, prosztataszex, pisiszex, anális szex, kikötözős szex, szado-mazo, stb valamely változatát, de másnapra elszégyeli tetteiért magát.

szex - szerelem - női orális szex rajongás

Azonban ezt nem szabad álszenteskedésnek tekinteni!!!
Ezek nagyon komoly szélsőséges helyzeteket teremtő gyakorlatok. A domináns partnernek ilyenkor nagyon toleránsan kell viseltetnie, mert sok esetben ez a teljes odaadás, ez az önfeledt rajongás kizárólag és csak is kizárólag neki szól.

szex - szerelem - női orális szex tudatalatti sérelmek

A mindenek feletti elkötelezettséggel még csak viccelődni sem érdemes. Egyik férfi páciensem, ahelyett, hogy ölelgette, becézgette, szeretgette volna rajongó párját egy ostoba viccnek szánt beszólással oly mértékben megbántotta partnerét, hogy pillanatok alatt végeszakadt a szerelemnek, és hamarosan a kapcsolatnak is.

szex - szerelem - női orális szex intim kitárulkozás

A sajátságosan intim kitárulkozásokat nem nevezhetjük perverziónak, ha megvan benne a párkapcsolat meghittsége. Egy jó párkapcsolatban ezek azok a helyzetek, amelyek okot és lehetőséget teremtenek a személyiségnek, hogy felfedezze a szexualitása által a személyiségében a teljességet vagy a hiányosságokat.

szex - szerelem - női orális szex

Ha egy ilyen aktus után szégyenérzet, megalázottság, a megbánás érzése hatalmasodik el az egyénen, akkor azt kezelni kell. Kezelni kell azokat a helyzeteket is, amikor kizárólag ilyen aktus hozza már csak szexuális izgalomba a feleket. Főként oda kell figyelni ha ez a másiknak egyre kellemetlenebb.

szex - szerelem - női orális szex terapeuta

Ilyenkor szakemberhez KELL fordulni, de semmiképpen általános pszichológushoz, mert az a "szakember" aki mindezt csak könyvekből tanulta, de még soha nem voltak hasonló élményei, nem fog tudni segíteni. Fontos ezt felismernünk, ahhoz, hogy megfelelő irányban indulhassunk el a fejlődésünkért, estleges gyógyulásunkért.

szex - szerelem - női orális szex terapeutaválasztás

Gyakorló terapeutaként is fordultam már segítségért más terapeutákhoz. Amikor én egy speciális deprimált helyzetbe kerültem, egy különleges szakemberhez fordultam. Előre kellett fizetnem - és nem keveset, mert a legjobb szexuálterapeutát akartam! 15 perc beszélget után rákérdeztem.

szex - szerelem - női orális szex kommunikáció

Ön volt már ilyen helyzetben mint én? - Rafinált volt a válasz: "Nem de volt már páciensem, akit kezeltem ilyen problémákkal." - Erre én: És meg tudta gyógyítani? - "Bizonyára, hisz egy ideje már nem jár hozzám..." - Ekkor megkértem a doktornőt, hogy adja vissza a pénzem felét és akkor mindkettőnk megelégedettségére én most elmegyek...

szex - szerelem - női orális szex szexterápia

Riporter: Szexterápia közben felálltál és otthagytad a pszichológust?

Igen és jól tettem! Hónapokig kutattam megfelelő segítség után mire a kérdésben jártas férfi természetgyógyászt találtam. Utána hosszú hónapokba telt, mire kigyógyultam a magam által okozott a már szervi tüneteket is előidézett lelki betegségből.