2013. december 31., kedd

Szex - Szerelem 12.31

Riporter: Szex, szerelem blogunkban az év utolsó napjaira tartogatjuk a 19-én elkezdett Editke és Péter történetét. 19-én a lakodalomban ismerkedtek meg. Majd 9 évvel később újra találkoztak? Mi történt?

szex - szerelem - Editke és Péter

A lagziban Editke és Péter egész este csak egymással táncoltak. Akkoriban a Nyírségi lakodalmakban főként csárdást játszottak. (Még akkor kezdett el divatba jönni a 3+2 zenekar, Lagzi Lajcsi és a többi szintetizátoros zene.)

szex - szerelem - csárdás

Péter 7 évig volt népi táncos és Editke sem ma ropta először. Nagyon élvezték egymást. Editke pörgött-forgott a jóképű, csinos fiatal férfi keze alatt. Péter olyan elegánsan mozgott, ahogyan azt egy vidéki báró sem járhatta volna szebben.

szex - szerelem - népi táncos

A zenekar egy idő után már csak a "báró urat" figyelte. A nő iránti vágyból fakadó szenvedélyessége és tánctudása messze felül múlta a többi pár múlatását... Editke később így nyilatkozott: "Én még ilyen erős és szép embert még soha életemben nem láttam. Az meg hogy még táncolni is kiválóan tudott teljesen levett a lábamról..."

szex - szerelem - Péter szórakoztat

Pétert a vőlegény öccse az utolsó pillanatban hívta el a lakodalomba, hogy készítsen pár fotót a bátyjáékról. A lagziban Péter nagyon feltűnő jelenség volt, ahogy egész este táncolt. Még az öregek is jól szórakoztak az előadásán.

szex - szerelem - kastély

A régi kastélyból kialakított iskola tornatermét használták lakodalmas háznak a faluban. Parkjában hatalmas fák, bokrok, szobrocskák hirdették a rég uradalom fényűző gazdagságát. Gyönyörű, forró nyári éjszaka volt, kimentek pihenni picit a friss levegőre.

szex - szerelem - éretlenség

A fiatalember érzete, hogy nagyon gyöngéden kell közeledjen a szexuálisan éretlen nőhöz, pedig 24 évesen még ő sem volt igazán érett férfi. Tánc közben már többször megérintették egymást, de ez a közelség most teljesen más élményként hatott rájuk.

szex - szerelem - csók

A férfi gyöngéden átölelte a nő derekát és lágyan megcsókolta a nyakát. Az asszony pici kezecskéi önkéntelenül kúsztak fel az izmos háton és siklott fel végig a borotvált tarkóig. Ebbe már mindketten beleremegtek. Lassan megérintve egymás ajkát, csókolódzni kezdtek,

szex - szerelem - szenvedélyesebben

egyre szenvedélyesebben, egyre jobban átölelve egymást, egyre jobban belefonódva az élménybe. Akkor a férfi megfogta az asszony kezét és az épület egy másik bejáratához sétáltak. Fel az emeletre, egy üres tanterembe.

szex - szerelem - a nő enged

Péter akkor már pontosan tudta, hogy ha egy nő megengedi, hogy megcsókolja, akkor már mindent megenged és úgy döntött emlékezetessé teszi mindkettőjük számára már az első találkozást is. Kolerikus, melankolikusként stratégiai jelentőségűnek találta a tanári asztalt.

szex - szerelem - kolerikus melankolikus

Tökéletességre törekvése még ebben a szenvedélyes helyzetben is megvillant.  A hatalmas ajtó kilincse sokkal magasabban volt mint a székek támlája így a faliújság alsó lécét egyetlen mozdulattal tépte ki a szögek fogságából. 

szex - szerelem - éretlenség

Editke így emlékszik vissza: 
"Pillanatok alatt történt minden. A céltudatos hímet egyre vonzóbbnak és kívánatosabbnak láttam. Már majd 6 éve nem voltam férfival. Akkor jött Ő! Az egész este csodálatos volt vele és tudtam, hogy akarom ezt az Embert. Annyira izgató és férfias volt még az is,

szex - szerelem - férfierő

ahogyan a lécet befeszítette a kilincs alá. Éreztem, hogy mindezt értünk teszi, a mi meghitt együttlétünk zavartalanságáért. És akkor az a hatalmas erő és szenvedély felém fordult és újra nagyon gyöngéden ölelt át. Cirógatott és közben beszívtam az édeskésen kesernyés izzadságának illatát. Nem tudtam hova tenni magam, annyira odavoltam érte.

szex - szerelem - éretlenség

Hiába csentem a bugyimba egy papírzsepit már az is teljesen átnedvesedett. Kedvesen az asztal felé tolt. Felültem. Combjaim között állt. Azt sem tudtam hova dugjam a fenekem előle, hogy ne lássa. De ő leguggolt és olyan lehelet finoman csókolta meg ott belül a combomat, hogy visszafojtottan, de felsikoltottam a gyönyörtől. 

szex - szerelem - a nő szépsége

- Édes Szépségem! De gyönyörű feneked és combocskáid vannak - mondta - és éreztem, hogy tényleg nagyon tetszem neki. Ilyet az előtt én még soha nem éreztem. - Engem megcsókolni ott??? És még ezek után szépeket is mond rám...

szex - szerelem - éretlenség

Én ha magamnak csinálom is gyorsan elélvezek, de itt még csak a combom legérzékenyebb részéhez ért és a hüvelyem máris ritmikusan rángatózott. Észrevette. Azonnal felállt. Félre húzta szemérmességem elöl a bugyimat, és nagyon lassan akart belém hatolni, de én beszívtam az egész embert azonnal és hatalmasat élveztem egyetlen pillanat alatt,

szex - szerelem - orgazmusok

már másodjára. Cipőimet lerúgtam, combjaimmal körül öleltem derekát, sarkaimmal pedig teljes erőmből nekifeszültem izmos farizmainak, úgy húztam mindenemmel magamba. Hüvelyem az előző orgazmustól még mindig önkéntelenül szívták a gyönyörű hímtagot.

szex - szerelem - szerelemajtó

Ettől akkorákat lőtt belém, hogy harmadjára is elélveztem. Mondom mindez pillanatok alatt történt, onnantól, hogy bezáródott ránk az ajtó. Az első nászunk meghittségét biztosító, hatalmas szerelemajtó...

szex - szerelem - még orgazmus

Még mindig bennem volt gyönyörűséges férfim. Hátamról fekve ülésbe húzott fel, hogy megcsókoljon. Azonban ahogy felültetett az asztalon éreztem, hogy hüvelyemben lefelé feszül meg a még mindig alig lanyhult ereje és újra elélveztem sikongva. A nyakába borultam és elsírtam magam, hogy ilyen is létezik.

szex - szerelem - utójáték

Ami ez után következett álmaimban sem tudtam volna elképzelni. GONDOSKODNI AKART RÓLAM! Megkereste a cipőimet. Azzal együtt rámadta a bugyimat is és még azt is észrevette, hogy papírzsepi volt benne és a zsebéből egy tisztát hajtogatott bele. Közben kedvesen becézgette a nevem, puszilgatott, szeretgetett.

szex - szerelem - magazinok

Az orgazmus sorozat az a mindenek feletti volt, de az utána való végtelen kedvesség... Női magazinokban minden féléket olvastam már, de ilyen figyelmességről egyetlen asszony sem számolt még be a több millió kinyomtatott oldalon!

szex - szerelem - humor, nevetés, beszélgetés

Rendezgette a frizurámat, körbeszaglászott és nevetve mondta: "Ebből már jobbat most úgysem tudunk összehozni. Csinálj inkább úgy, mintha nagyon boldog lennél. Úgyis felesleges lenne eltitkolni!" Igaza volt! Nagyívben csináltam a falu szájára. 

szex - szerelem - falu

Évekig tűrték, hogy boldogtalan legyek, a kutya rám nem nyitotta az ajtót, hogy vigasztaljon. Most pedig egy nap alatt megváltozott egy férfi által az egész életem. Nem sokkal később ráadásul ebből a sugárzó boldogságból nagyon sok vevőm lett a boltomban. 

szex - szerelem - orgazmusok

Az emberek ugyanis szívesebben mennek a vidám emberekhez, de ez már egy más történet..."

szex - szerelem - vissza a lagziba

Editke és Péter visszamentek a lagziba táncolni. Mozgásuk finomabbá, lassabbá, mélyebb tónusúvá vált. Hosszasabban néztek már egymás szemébe és sokkal jobban élvezték egymást. Markáns nemi illatok vették körül őket, de ezt csak ők érzeték egymáson. 

szex - szerelem - bensőségesség

Szerencsére sokan táncoltak még aznap este az ifjúpár ünnepségén a tánctéren. Hamar meg is unták a sokadalmat, hisz nekik már új, sokkal bensőségesebb játékuk volt, amihez hirtelen sokkal nagyobb kedvük támadt, mint táncikálni. 

szex - szerelem - szerelmes gondolatok

Szót sem kellett szólniuk, érezték mire van szükségük a forró nyári éjszaka további részében. A zsibongás már zavarta szerelmes gondolataikat. Csendre, egymásra vágytak. Kézenfogva sétáltak ki egy-egy pohár frissítővel a kastély parkjába. Pajzánkodva beszélgettek, hogy mi mindent tennének most egymással egy hűvös szobában egy paplan alatt... 

szex - szerelem - szerelmesek jövője

Meg-megálltak csókolództak és mélyen egymás szemébe nézve kutatták a jövőt. A jövőt, hogy most mi lesz velük. A fiú reggel visszamegy a városba, az asszony pedig folytatja immár teljesen más gondolatokkal teljes életét, itt a faluban... 

szex - szerelem - örömködés

Vágyakozás és várakozás vár rájuk ezt mindketten érezték. Nem tudtak ígérni egymásnak semmit. Betöltekeztek azzal az élménnyel, amit akkor ott a Mindenhatótól kaptak és boldogok voltak a még mindig tartó örömködésben. 

szex - szerelem - asszonyi kedvesség

Az asszony valami nagyon maradandót szeretett volna a férfinak magából adni. Megfogta hát a kezét és elindultak a gyönyör kapuja felé. Újra a tanterem voltak, de most az asszony feszítette be a lécet a kilincs alá. A férfit az asztalra ültette és elkezdte kigombolni nadrágját.

szex - szerelem - falu

Fontos, hogy tudjuk! Ami itt a két ember között történt az NEM a mély TAPASZTALATOKRA ÉPÜLT! Ez a két csodálatos teremtés ott helyben néhány perc, majd néhány óra alatt lett szerelmes egymásba. Szexualitásuk, szerelmük beteljesedését kizárólag az előző párkapcsolataikból filmekből, barátoktól, barátnőktől származó ismereteikre hagyatkozva alkalmazták. 

szex - szerelem - megtörtént

Ez a megtörtént eset a ma is élő akkor 24 éves tapasztalatlan csődőrről és az akkor 31 éves, 6 évvel korábban majdnem vasvillával meggyilkolt asszonyról szól.

szex - szerelem - 18 éves kisfiú

Péter 6 évvel az előtt még a párkapcsolat lehetőségét riadt szemű 18 éves kisfiúként pillogta. Fogalma sem volt róla, hogy mi történik a világ másik pontján azzal az nővel, aki aztán később egész életén át meghatározó asszonyává válik. 

szex - szerelem - Mindenható

Minderről akkor ott csak a Mindenható Univerzum tudott... Csak Ő tudta, hogy ami most a tanteremben fog történni mindkettőjük számára teljesen új és elkötelezett élménnyé válik.
Editke miután kigombolta Péter nadrágját, a férfi nem mindennapi méretű meredő férfiasságával találta szemben magát. 

szex - szerelem - banán

A döbbenet az, hogy hiába volt férjnél, hiába fogant meg már korábban férfitól és szült gyermeket, férfihímtagot ő még csak a combja között érzett, látni még soha nem látott. Így aztán mivel viszonyítani maximum a banánhoz tudott, hatalmas étvággyal kapta be Péter, a banánnál is nagyobb és vastagabb szerszámát. 

szex - szerelem - orális szex

Péternek nem ez volt az első ilyen élménye, de mivel Editke semmilyen félelmet nem mutatott az eddigi lányokhoz képest, a férfi nem tudta mire vélni a dolgot. A kastélyparkban tett séta közben ugyanis Editke elmondta, hogy eddig egyetlen férfi volt csak az életében. 

szex - szerelem - orális szex

Ehhez képest Editke ajkai a világ legtermészetesebb módján nyíltak meg új emberének és mindenével mindenét be akarta fogadni.
Péter a következőképpen emlékszik vissza:

szex - szerelem - első orális szex

"Felnőtt filmeken láttam már ilyet, de azt hittem trükkfilm. Az a gyönyörű asszony ugyan azzal az elszántsággal fogadott be a szájával, mint nem sokkal korábban a szeméremajkaival. Mivel csak pár óra telt el a korábbi magömlésemhez képest nem is gondoltam, hogy maradt még erő bennem. Nem igazán szokott. 

szex - szerelem - első szexélmény

Azonban ez az asszony olyan élményeket és érzéseket hozott ki belőlem, amitől újra hatalmas lettem. Elképedtem, hogy mitől tud ennyire lelkes lenni. Picit öklendezett, olyan mohón csinálta, de kezeivel akkor is magába húzott. Nem bírtam tovább. 

szex - szerelem - belerobbantam

Kiakartam húzni, hogy behatoljak vele neki, de megragadta hátul a combjaimat és még odaadóbban csinálta. Belerobbantam a szájába és nem csupán tűrte, hanem szemlesütve, rebegő pillákkal élvezte forróságom. Pedig tudtam, hogy életében először történt ez vele. 

szex - szerelem - elköteleződés

Amikor egy férfi ekkora odaadást tapasztal egy asszonytól azonnal, ott helyben örökre elköteleződik felé...'

Riporter: Ha egy nő olyan szexuális élményt tud nyújtani, amit korábban a férfi nem tapasztalt, akkor ott helyben elköteleződik?

szex - szerelem - folyamatok

Holnapi Szex, szerelem blogunkban a fenti esemény férfi és női folyamatát végigvesszük! "első pillantástól - az örökre elköteleződésig..."

2013. december 30., hétfő

Szex - Szerelem 12.30

Riporter: Szex, szerelem blogunkban mostanra megismerkedtünk Editkével és Péterrel. Mi történt a lagzis találkozásuk után?

szex - szerelem - Editke és Péter

Nos igen! Már csak egyetlen adalék Editke és Péter történetéhez. Feltétlenül el kell mondanom, hogy mennyire együttérzek Péter nőiesen telt idomokhoz való rajongásával.

Riporter: Mit tudunk mondani a gömbölyded lányoknak, asszonyoknak?

szex - szerelem - gyönyörű sztárok

Az egyik leghíresebb világsztár Pierce Brosnan gyönyörűen gömbölyded feleségét hoznám fel példának. Csak rá kell nézni az igazi férfira, hogy mennyire imádja szépséges feleségét!!! Büszkén öleli teltkarcsú asszonyát. Sugárzik róluk az öröm és az odaadás...

szex - szerelem - festészet

Csak tudnám, hogy ki volt az a reménytelenül "szextelen", aki elkezdte leszedni az Asszonyokról az ASSZONYosSÁGOT??? Szinte valamennyi festmény az elmúlt több ezer évben teljesen ellentétesen mutatja az Asszonyi valóságot, mint a mostani TV és egyéb médiák… 

szex - szerelem - összeesküvés

Hatalmas összeesküvés ez a női szépség ellen! A XX. századi európai háborúk, majd a fizetőképes nőket megcélzó marketing felelős elsősorban ezért. Tömegesen gyártanak olcsón előállítható és jópénzért eladható kajákat, amelyektől a nők csak híznak. Majd méregdrága fogyasztószereket adnak el nekik, azt sugallva, hogy a férfiakat csak a vékony nők érdeklik. De erről később részletesen beszélgetünk.

szex - szerelem - Leningrádban

Azonban a teltkarcsú, duci nők szépségére van egy nagyon személyes élményem.

16 éves voltam, amikor olyan különleges lehetőségem volt, hogy Szentpéterváron, akkor még Leningrádban nyaralhattam. A nyaralás alatt láthattam megannyi orosz műemléket. Állítólag Szentpéterváron több pazar épület és műemlék van, mint Párizsban és Londonban együttvéve…

szex - szerelem - Auróra cirkáló

A képen például a szocializmus legendás hírű csatahajójánál, az Auróra cirkálónál állok és egy teljes napot tölthettem az Ermitázsban. Kölyökként akkor még teljesen másként értékeltem a látottakat még is maradandó emlékké vált bennem. 

szex - szerelem - Ermitázs

De térjünk vissza a gömbölydeden gyönyörű, duci nőkre! 
Az Ermitázs akkora múzeum, hogy több hónap is kevés lenne mindent megnézni benne. Hosszú kígyózó sorok várakoztak az 1970-es - 80-as években is már, hogy egyáltalán bejussanak. Vendéglátóm komoly protekcióval tudott csak bevinni egy teljes napra a Palotába.
Bár ne tette volna! 

szex - szerelem - 16 évesen

A leges legintimebb kamaszkori szexuális élményembe avatlak be most! Ne add tovább senkinek!
A gyönyörűbbnél gyönyörűbb hatalmas méretű festmények között nagyon sok meztelen nőt ábrázoló festmény is volt. 
NAGYON FIGYELJ! Minden festményen a Nők és Asszonyok asszonyosan teltkarcsúak voltak. Mindegyiken! Érted? Mindegyiken! 

szex - szerelem - teltkarcsúság

Egyetlen olyan nőt nem láttam, amelyik egy picit is hasonlított volna a mai reklámok női ideáljára. - Megjegyzem, és később sokat fogok még írni róla. A mai női ideál elérésért megvívott küzdelem olyan mindennapos szexuális pokol egy nőnek, amit alább ismertetek. Én is átéltem az Ermitázsban, de szerencsére akkor és utoljára!

szex - szerelem - szexhatás

Ezeken a monumentális festményeken nem csináltak azok a gyönyörű fehérbőrű Asszonyok szinte semmit, csak úgy voltak pucéran. 
Monumentalitásukkal rámtelepedtek, körülvettek és iszonyatosan szexisnek találtam őket.
Próbáltam túrni a netről hasonlókat, de azok ott a Palotában minden képzeletet felülmúltak!!!
Annyira, de annyira szépek voltak, hogy bár fogalmam nem volt az orális szexről, de legszívesebben lenyaltam volna a képről Őket. 

szex - szerelem - múzeumi élmény helyett

Így aztán 16 évesen a világ leghatalmasabb múzeumi élménye helyett én leginkább azzal voltam elfoglalva, hogy lépni alig bírtam, akkora szenvedély tombolt a nadrágomban az asszonyosan teltkarcsú, gyönyörű nőktől… 

szex - szerelem - múmiák

Amíg a kora reggeli bejutás után az egyiptomi múmiák és szarkofágok között haladtunk igazán fel sem tűnt, hogy van férfiasságom. Gondolj bele! Kb 10 órakor következtek azok a termek, ahol megéreztem a festményekből áradó gömbölyded nőiesség illatát. 

szex - szerelem - fehér éjszakák

Ezután estig - és Szentpétervár-on augusztusban az este nagyon sokára köszönt be - a kínok poklát éltem át! Senkinek nem kívánom a nagy szocialista erkölcsök betartását azóta!

R: Óóóóó! Elképzeltem a helyzetedet! Holnapi Szex, szerelem blogunkban így már sokkal jobban fogjuk érteni Pétert...

2013. december 26., csütörtök

Szex - Szerelem 12.26

Riporter: Szex, szerelem blogunkban Krisztina és Péter szerelmeskedik...

szex - szerelem - benedvesedés

A férfi megérezte, hogy a nő teljesen nedves. Betérdelt a hófehér combok közé és lassan elkezdett behatolni. Tisztában volt méreteivel és jóságos természeténél fogva egy pici fájdalmat sem akart okozni.

szex - szerelem - aktus

Ahogy a nő felszisszent azonnal megállt és megkérdezte: "Fáj Szépségem?" - "Nheeem" - jött mély-búgó lehelettel a válasz...
Azonban a nő combjai nem ernyedtek el, így Péter aki a gyönyör maximumát akarta adni, lassan kihúzta vesszőjét.

szex - szerelem - combok

Lecsúszott a combok közé és szájával kényeztette a rózsaszín szirmokat. Az ajkak pillanatok alatt megdúzzadtak és a nő készen volt az orgazmusra. A férfi ujjaival kitapintotta a "G"-t és elkezdte a ritmikus mozgást. Meg volt győződve, hogy másodpercek és a nő a csúcson lesz.

szex - szerelem - csodálatos szerető

33 éves korára valóban csodálatos szeretővé vált és pontosan érezte, mikor, mit és hogyan kell tennie, hogy a másiknak nagyon jó legyen. Azonban a mégoly odaadó és abszolút önzetlen orális kedvesség sem tudta Krisztinát kielégíteni.

szex - szerelem - kellemetlen aktus

Már több perc telt el és az aktus egyre kellemetlenebbé vált, de Péter nem adta fel. Életében nem tartott még ilyen sokáig. Már mindent kipróbált. Közben nyaka elgémberedett, állkapcsa sajgott, szája, orra megtelt a nő nedvével, de csak nem akart elélvezni.

szex - szerelem - feltérdelt

Feltérdelt és vaskos hímtagjával, - ismét azzal a gyöngédséggel, ahogyan húsz perccel korábban - elkezdte a behatolást. Nő már nem szisszent, és szemmel láthatóan élvezte a hüvelyét teljesen kitöltő hatalmas férfierőt.

szex - szerelem - 5 rövid 6 mély

A nő arca kipirult, de még a férfi által bevetett titkos örömszerző technika, az "5 rövid 6 mély" sem tudta a csúcsra vinni. Péter ekkor az egyik párnát Krisztina feneke alá hajtogatta, hogy még mélyebbre tudjon hatolni. A nő ujjacskáit megfogta és gyöngéden a szeméremajkai közé vonta.

szex - szerelem - érzéki mélység

Majd megkérte, hogy miközben ő érzékien mélyebbre és mélyebbre hatol, a nő simogassa magát és csinálja úgy, ahogyan maszturbálni szokott.

szex - szerelem - hideg zuhany

Ekkor jött a hideg zuhany. "Mondtam, hogy hozzám nagy türelem kell! Én nem szoktam magamnak csinálni..."

szex - szerelem - újratalálkozás

Amikor ezután Péter nem sokkal újra találkozott a hatalmas nagyfenekű Editkével, mindkettőjük élete új fordulatot vett. Nézzük csak! Péter ekkorra már 33 éves. Emlékszünk? Akkor még nem árultam el a nevét, de 24 évesen egy lagziban találkozott álmai méretű fenekével.

szex - szerelem - barátok

Így beszélt róla nagy lelkesedéssel: (szószerint lejegyeztem)
"Ilyet én még életemben nem láttam! Egy ekkora erotikus hátsó, önmagában véve is egy kétlábon járó szexuális élmény. Benne lenni hátulról meg maga a Mennyország...
Amikor ez a szép asszony kerékpározik, az egy anatómiai csoda..."
Mi férfiak mindig reménytelenül túlozunk, ha halfogásról, fociról vagy nőkről van szó...

szex - szerelem - fallosz

Az előzőekből, most már azt is tudjuk, hogy miért olyan rendkívüli szexuális élmény egy átlagosnál nagyobb méretű fallosznak Editke hatalmas, gömbölyű feneke.
Férfiak először mindig a szemükkel döntenek és majd csak utána a lelkükkel.

szex - szerelem - Külső megfog belső megtart

Van egy közmondás: "Külső megfog, belső megtart..." Ez Péter esetében különösen így volt. Számára Editke az eltelt időtől függetlenül mindig is egy érzéki jelenség volt, és imádta az Asszonyt. Ugyanis ne felejtsük el, hogy közben 9 év telt el. Editke az újratalálkozáskor már 40 éves és Péter jobban rajongott érte, mint valaha.

szex - szerelem - huncut mosoly

Krisztina hiába volt szép, szőke, magas, huncut mosolyú hercegnő...
Péter szívét még is az alacsony, hatalmas fenekű, teltkarcsú, bár mosolyát tekintve huncutabb Editke nyerte el és lett a történetben később a királynő...

szex - szerelem - szépség és jóság

A szépség a jóságból fakad, és vannak olyan különleges emberek, akik annyira odaadóan kedvesek és jóságosak, hogy azzal együtt gyönyörűek.
Editke pont ilyen gyönyörű Asszony...

szex - szerelem - 9 év

Riporter: De mi történt a 9 év alatt? Egyáltalán mi történt a lagzis találkozásuk után?

Nos igen! Viszont mielőtt folytatnánk Editke és Péter történetét feltétlenül el kell meséljem mennyire együttérzek Péterrel. A teltkarcsú, duci nők szépségére van egy nagyon személyes élményem. A jövő heti Szex, szerelem blogban...

2013. december 25., szerda

Szex - Szerelem 12.25

Riporter: Szex, szerelem blogunkban a 31 éves asszony történetét folytatjuk... Eddig a fenekéről ismertünk rá! Megtudhatjuk most már a nevét is?

szex - szerelem - 31 éves asszony

Editke a neve. Előbb azonban egy másik történettel szemléltetném a 31 éves hatalmas nagyfenekű Editke különlegesen jóságos természetét, temperamentumát...

szex - szerelem - szépség és jóság

A szépség a jóságból fakad, és vannak olyan különleges emberek, akik annyira odaadóan kedvesek és jóságosak, hogy azzal együtt gyönyörűek.
Mindkét nemtől hallottam már, hogy milyen csodálatos tud lenni a másik kedvessége, és hogy napjában többször is átélik az élményt, hogy rajtafelejtik gyönyörű szerelmükön tekintetüket.

szex - szerelem - maszturbálás

Hogyan működik ez valójában? Hogyan működik ez a szexben, a szerelemben?
Rögtön a közepén kezdem.
Nem szabad olyan partnerrel elkezdenünk szeretkezni, aki nem tud maszturbálni, aki nem tudja kielégíteni magát.

szex - szerelem - Krisztina és Péter

Krisztina 27 éves volt, Péter 33. Mindkettőjüknek volt már korábban komoly kapcsolata, Péter már házas is volt. Krisztina magas, rendkívül bájos arcú teremtés volt. Félhosszú szőke, göndör fürtjei, kék szemei, kislányosan huncut mosolya rendkívül vonzóvá tette őt. A férfiak még az utcán is utánafordultak.

szex - szerelem - Péter

Péter nem magas férfi. Viszont hatalmas egóval és önbizalommal bírt. Ezzel hódította meg a nála pár centivel magasabb nőt. A picit pocakos, picit kopaszodó fiatalember abszolút meg volt győződve férfiasságáról és magas szintű szexuális képességeiről. Lehengerlő magabiztosságával hamar meggyőzte a nőt, hogy szerelmeskedjenek.

szex - szerelem - az első este

Mindketten nagyon izgatottan várták az estét, amikorra megbeszélték, hogy együtt lesznek. Nem részletezem, hogyan jutottak el az ágyig, az azonban fontos tény, hogy Krisztina és Péter is habitusát tekintve erőteljes kolerikusok voltak, így nagyon szókimondóan kommunikáltak egymással a párnák között is.

szex - szerelem - hímtag

Ettől függetlenül nagyon gyöngéden közeledtek egymáshoz. Péter alig várta, hogy mihamarabb megmutathassa meredő hímtagját és bezsebelje a nő reakcióját. Mivel a hatás a vártnál kisebb volt, értenyúlt az éjjeliszekrényen Krisztina szemüvegéért és finoman ráadta a nőre.

szex - szerelem - önbizalom

Alacsonyságával ellentétben a JóIsten ellentmondásosan nagy szerszámmal áldotta meg, innen eredt a hatalmas önbizalma a nőkkel kapcsolatosan. Krisztina a szemüvegen keresztül már jól látta a közben hátára fekvő férfit és picit megijedt a termetes "jószág" láttán, de kolerizmusa és szókimondása a még új helyzetben sem hagyta cserben.

szex - szerelem - orgazmus?

Közölte, hogy ő hozzá nagyon nagy türelem kell, mert őt eddig egyetlen férfi tudta csak kielégíteni és ő is hosszú, hosszú együttélés és próbálkozás után. Hősünket az akadályok még jobban az eredmény elérése felé hajtották és hogy ennél is nagyobb és keményebb legyen feltérdelt a szőke szépség fejéhez és gyöngéden a szájához emelte bíbor makkját.

szex - szerelem - huncut

A kislányosan huncut mosoly még huncutabbá vált és örömmel kényeztette a férfiasan lüktető ágyékot. A férfi cirógatta, simogatta a hófehér, bársonyos szépségű női testet, aki apró nyögésekkel és rángásokkal jelezte, hogy egyre jobban élvezi a gyakorlott ujjak közeledését klitoriszához.

szex - szerelem - nedves

Péter ahogy megérezte, hogy a nő teljesen benedvesedett már, áttérdelt a formás combocskák közé és lassan, nagyon lassan elkezdte a behatolást. Tisztában volt méreteivel és jóságos természeténél fogva egy pici fájdalmat sem akart okozni.

szex - szerelem - aktus

Ahogy a nő felszisszent azonnal megállt és megkérdezte: "Fáj Szépségem?" - "Nheeem" - jött mély búgó lehelettel a válasz...

Riporter: Holnap folytatjuk a Szex, szerelem blogban Krisztina és Péter szexuális aktusát, ahogyan szerelmeskednek...

2013. december 24., kedd

Szex - Szerelem 12.24

Riporter: Boldog Karácsony....

szex - szerelem - Karácsony

Boldog Karácsonyt - Szex, szerelem.

szex - szerelem - Éljen a szex éljen a szerelem!

Éljen a szex, éljen a szerelem - kezeket a paplan alá!

2013. december 23., hétfő

Szex - Szerelem 12.23

Riporter: Szex, szerelem blogunkban akkor még ünnep előtt folytatjuk a 31 éves fiatalasszony történetét...

szex - szerelem - karácsony előtt

Lehet, de így ünnepre egy nagyon személyes sztorit tartogattam.

szex - szerelem - Gitta

Egy 49 éves szép Asszonyról szól, akit nagyon szerettem. Gittának hívják...
Történetünk 29 évvel korábban kezdődött, ahhoz képest, amikor 49 évesen megismertem őt.

szex - szerelem - fiatal Asszony

Fiatal 20 éves pályakezdőként dolgozott egy dunántúli kisvárosban ápolónőként. Az akkori szerelme utáni bánata miatt Budapestre költözött. Elvégezte a főiskolát és erőteljes kolerikusként hamarosan főnővérként kezdett dolgozni. Ekkor ismerkedett meg jövendőbeli férjével.

szex - szerelem - mérnök

Laci mérnök végzettséggel középvezetőként dolgozott egy textilgyárban. Gyönyörűen éltek együtt. Kapcsolatuk folyamatos beszélgetés és szerelmeskedés volt. Életük egy pici, egy szobás fiatal-szállón zajlott, ahová a házirend ellenére még egy gyönyörű fehérfoltos fekete cicát is beloptak...

szex - szerelem - szexuális igény

Laci akkor 34 évesen 14 évvel volt idősebb Gittánál. Nem értek a számmisztikához, de rendkívül érdekes, hogy Laci életében a 14 többször is előfordul. Egyetlen kapcsolata volt előtte, Nelly. Egy osztályba jártak gimnáziumba. Első szerelmük voltak egymásnak és született egy lányuk is. 14 évet voltak együtt, amikor rájöttek, hogy szexuális igényüket tekintve teljesen különbözőek. Addig azonban rengeteg vita, veszekedés, majd válás. Nelly azóta is egyedül él, jelenleg lányával és unokájával vidéken, egy hatalmas házban...

szex - szerelem - gyakorlat

Szívem szerint minden fiatal lánynak azt javasolnám, hogy mielőtt komoly kapcsolatba kezd előtte szeretkezzen párszor egy minimum 40 éves érett, sármos, gyöngéd férfival. Ő tőle mindent megtanulhat.

szex - szerelem - tapasztalat

Laci így ismerkedett meg tehát a 20 éves gyönyörű, magas, dúskebű és dúsajkú fiatal lánnyal. Gittának akkorra már több kapcsolata is volt és már tudott egyet s mást a szexről, így Laci soha nem látott élményeket élhetett át a nála sokkal tapasztaltabb szeretőjével. Hamarosan el is vette feleségül a nőt és két gyönyörű kislányuk született. Pestről nem messze egy kisfaluba költöztek, az utcában a 14-es házszám alá...

szex - szerelem - 10 év

A történet azonban sajnos itt kezdődik. Több mint 14 év boldog és szexuálisan is harmonikus házasság után jött a rendszerváltás. A textilipar tönkrement, a gyárak bezártak, Laci munkahelye megszűnt.

szex - szerelem - műszakban

Az asszony 3 műszakban kezdett el dolgozni és másodállásban öregek gondozását végezte, hogy el tudja tartani családját, fizetni tudja a hiteleket. Onnantól, hogy már NEM az erős férfi irányította és tartotta el a családját először a szexuális problémák jelezték, hogy a nem kívánt folyamat elindult.

szex - szerelem - nem tudás

Gitta elmondása szerint ha akkor tudta volna mindazt, amit aztán tőlem tanult meg, sikerült volna az idősödő férfiak szexuális problémáit áthidalnia és a férje még ma is élne...
47 évesen özvegyen maradt asszony 2 évig gyászolta az Urát, miután találkozott velem...

szex - szerelem - fiatalság

Jóval fiatalabb vagyok nála, de mint gyakorló terapeuta a mégoly szexi és tapasztalt Asszonynak is kellett dolgokat mutatnom...
Eddigi életem legmeghatározóbb élményeit köszönhetem Neki. Olyan végtelen és lelkes odaadást még soha nem tapasztaltam, ahogyan Ő tudott szeretni.
Később fogok még a történetünkből példákat említeni, mert számomra is nagyon tanulságos volt az az idő, amit együtt töltöttünk, de már nem említem többé a nevét!

Boldog Karácsonyt Gitta... :-)

2013. december 19., csütörtök

Szex - Szerelem 12.19

Riporter: Mai szex, szerelem blogunkban az eltitkolt szexuális vágyakról, valamint azokról a praktikákról beszélgetünk, amelyek segítenek kielégíteni a titkos szexuális vágyakat is. 

Az egyik pár elmesélése alapján orális szexszel a nő rendszeresen és látszólag nagy odaadással kényeztette imádott emberét.

szex - szerelem - 8 év

8-dik éve voltak már együtt, amikor kiderült, hogy valami még sincs rendben a szexuális együttlétükben. A férfi titkos vágya mindig is az volt, hogy passzívan, a hátán fekve kedvese hosszú orális szexuális kényeztetés után üljön bele az álló hímtagjába.

szex - szerelem - titkos vágyak

Azonban, amikor ezt meg akarták csinálni, a nőnek a beleüléses behatolás nagyon fájt. Nem nedvesedett be ugyanis a hüvelye, mivel valójában nem élvezte a férfi orális kényeztetését, azaz nem izgult fel a férfival való játszadozás alatt.

szex - szerelem - mélytorok

Ahogyan azt a mélytoroktechnikánál említettem, amikor egy nő annyira kívánja a párját, hogy mindenével mindenét be akarja fogadni, a hüvely természeténél fogva bőségesen benedvesedik...

szex - szerelem - kor

Tapasztaltabb nők, akik szeretik a párjukat - és ezt a kor előrehaladtával mindenkinek el kell sajátítania - ezt úgy oldják meg, hogy simogatják magukat, klitoriszukat, miközben orálisan kényeztetik emberüket. Az ezt a technikát gyakorló asszonyok többször számoltak már be arról, hogy ez a "kettős" élmény annyira felizgatta őket, hogy volt amikor együtt élveztek el párjukkal, ebbe a pózba "belefeledkezve"...

szex - szerelem - praktikák

Ez a praktika egyben az idősebb férfiak szexuális aktivitásának megőrzésének is az egyik titka. A kor előrehaladtával a férfiakat sújtó betegségek, munkahelyi és anyagi problémák, elhízás, alkoholizálás, dohányzás és a többi igen jelentősen csökkentheti a szexuális érdeklődésüket.

szex - szerelem - esküvő után

A másik, hogy az asszonyuk is sajnos a kor előrehaladtával vagy az esküvő után nem sokkal már nem figyel oda annyira magára.

Két férfi beszélget:
- Reggelente alig tudom használni a fürdőszobánkat. Feleségem beköltözik és több órát bíbelődik a frizurájával.
- Az én feleségemnek viszont csak haja van...

szex - szerelem - esküvő

Egy időben nagyon sok esküvőbe hívták meg a stúdiónkat az ünnepi alkalmuk megörökítésére. Csodálatos fiatal emberekkel ismerkedhettem meg így, és gyakorta követhetem a további sorsukat is. Ott vagyunk keresztelőkön, bölcsődei, óvodai, iskolai, családi rendezvényeken a kameráinkkal.

szex - szerelem - szexterapeuta

Természetes tudják, hogy szexterapeuta is vagyok és vannak, akik később ezért is felkeresnek. Sokaknak segítettem, segítek a mai napig is. Sajnos egyre kevesebben tartanak már hagyományos esküvőt, azzal együtt a párkapcsolati problémák is szaporodnak.

szex - szerelem - révbeértem

Egy házasság sokkal-sokkal nagyobb elkötelezettséget jelent, mint egy együttélés. Viszont a több mint 100 esküvős pár között megtapasztalhattam az úgynevezett "révbeértem szindrómát" is. Én neveztem ezt így el, ugyanis azon szerencsés terapeuta lehetek, aki a későbbi gyermek illetve családi ünnepségeken is láthatom a fiatalok további fejlődését.

szex - szerelem - óvoda

Kívülről tudom az összes óvódás és kisiskolás dalokat :-) Ez viccesnek tűnik, azonban ez azt a hihetetlen előnyt jelenti számomra, hogy a gyermekprodukciók mellett van lehetőségem a szülök arcát is felvenni és óhatatlanul érzékelem az eltelt idő alatt létrejött változásaikat, vonásaikat, reakcióikat, testbeszédüket.

szex - szerelem - felnőttek

Vannak fiatalok, akik szépültek. Látszik rajtuk, hogy érettebbek, tapasztaltabbak. Használják nőiességüket, férfiasságukat, imádják egymást. Egyszerűen gyönyörűbbek mint az esküvőjükön és boldogan pózolnak csemetéjükkel a karukon miközben fotografálom őket.

szex - szerelem - révbeértem szindróma

Vannak viszont, akiken a "révbeértem szindróma" látszik. Fiatal asszony, akinek nem frizurája, hanem csak haja van, és jó pár kilót szedett fel a terhesség alatt. Fiatal férje csont és bőr és óvodás kislánykájának fellépése után rohan ki az utcára a következő cigire.

szex - szerelem - együtt jönni

Szerencsére voltak, akik el tudtak EGYÜTT jönni hozzám egy beszélgetésre, és voltak akikkel el is tudtuk kezdeni a párterápiát... Vannak sajnos olyanok is, akik már régóta elváltak. Az asszonyka pici gyerekkel hirdeti magát a különböző társkeresőkön. A férfi vagy elment külföldre dolgozni és ötödmagával alszik egy munkásszálláson vagy itthon munkanélküliként, alkalmi munkákból tengődik és olcsó lőrével kábítja magát... Ehhez már elvonó és egyéb segítség kell, nem a szexuálterpia kompetenciája.

szex - szerelem - magára maradt

A magára maradt fiatalasszonynak viszont már vannak módszerek és megoldások, hogy párt találjon magának. Legfontosabb, hogy foglalkozzon MAGÁVAL. Szépítkezzen és mozogjon, tornázzon. A legkevésbé az számít, hogy asszonyosan telt idomokat "hízott magára". Lehet a férje ostoba módon többször is megbántotta emiatt, de az nem számít.

szex - szerelem - 31 éves

Konkrét megtörtént esetet mesélek el, egy Nyírségi kisközségben történt.
Gyönyörű 31 éves fiatalasszonynak olyan hatalmas feneke volt, hogy már gyerekkorában csúfolták miatta. A tornatanárnője külön órákon, külön foglalkozott az egyébként nagyon széparcú, nagyon okos és flegmatikus típusa miatt rendkívül vonzó kislánnyal.

szex - szerelem - anya?

Frusztrációja és az édesanyjával való nagyon elviselhetetlen kapcsolata miatt ahogy alkalma nyílt, férjhez ment az első fiúhoz, aki őt elvette. Gyorsan szült neki egy kisfiút és "boldogan" életek, míg...

szex - szerelem - és megint alkohol

Azonban már a fiú szülei is alkoholisták voltak, és a szép fiatal embernek a vegyszer először a modorát, utána az eszét, majd végül az erejét is elvette. Mindennapossá váltak a sértések, a vagdalkozások.

szex - szerelem - jön a tehén

A gyönyörű fiatal asszony, amikor lefekvéshez készülődött odabújni az urához, az minden alkalommal csak ennyit mondott: "Na jön má' a nagy tehén megint!" de az éjjeli szekrényre odakészített két deci pálinka a hajnali ébresztőig mindig elfogyott.

szex - szerelem - vasvilla

Ez így ment éveken át, amikor a pia oly módon elhatalmasodott már a szerencsétlen emberen, hogy egy téli estén vasvillával támadott az asszonykára és pici gyerekére. Dulakodás kezdődött! Négy kéz markolta egyszerre a villa nyelét. A paraszt hatalmas tenyerei és az asszonyka hófehér kezecskéi.

szex - szerelem - küzdelem

Az életéért küzdött, hihetetlen bátorsággal. Későbbi elmondása alapján, ha nincs a kisfiú hagyta volna, hogy felnyársalják. De akkor ott a Mindenható is vele volt. Az ember a jeges cipőjével megcsúszott és elvágódott. Ennyi éppen elég volt, hogy az asszonyka felkapja a gyereket és úgy, egyszáll hálóingben, mezitláb rohant a mínusz 16 fokban a több kilométerre lakó szüleihez.

szex - szerelem - Édesapa

Anyja szeretet nélküli dühvel fogadta a lányát, hogy késő este felébresztette őket. Azonban az Édesapja ugyan olyan kedves, békés flegmatikus teremtés volt mint a lánykája és a saját ágyát engedte át a picinek és anyjának.

szex - szerelem - történet

Mivel a történet még csak ez után fog kezdődni, röviden összefoglalom, ami még közben történt. Természetesen feljelentés, válás, vagyonmegosztás. Az embert kötelezték, hogy költözzön ki az egyszobás házból. Az asszonyka hitelt vett fel és kifizette a volt férjét.

szex - szerelem - találkozás az igazival

Évekkel később, akkor már 31 éves volt, kisfia 6, amikor találkozott egy lagziban egy 24 éves fiatalemberrel, akinek nagyon bejött az extrém nagyfenekű asszony. Egész este csak egymással táncoltak. Gyönyörű, forró nyári éjszaka volt, kimentek hát pihenni picit a friss levegőre.

szex - szerelem - éretlenség

A fiatalember érzete, hogy nagyon gyöngéden kell közeledjen a szexuálisan éretlen nőhöz...

Riporter: ...és azután mi történt? Vagy a Szex, szerelem blogunkat az ünnep után folytatjuk???


Lehet, de így ünnepre egy nagyon személyes sztorit tartogattam.
Egy 49 éves szép Asszonyról szól, akit nagyon szerettem.

2013. december 18., szerda

Szex - Szerelem 12.18

Riporter: Szex, szerelem blogban a tegnapi női orális szex témában jött fel, hogy a prostituáltaknak gyakorta SOKKAL jobb, ha orális, akár nyelős szexért fizet a kuncsaft, minthogy misszionárius pózban élvez el. Miért jobb az orális szex nekik?

szex - szerelem - női orális szex prostituált szex

Kényelmesebb, gyorsabb és a prostituált irányítja az aktust. A legfontosabb azonban, hogy ami a szerelmeseknek a legizgalmasabb, az egy prostituáltnak nagyon kellemetlen tud lenni, azaz a férfi biokémiája, szaga, szájszaga, súlya, irányítása...

szex - szerelem - női orális szex és a többi

Riporter: Orális szex, ondószex, prosztataszex, videó-fotó szex, pisiszex, anális szex, kikötözős szex, szado-mazo, páros szex illetve párcserés szex, party szex illetve swinger szex stb. Perverzió vagy sem...?

szex - szerelem - szerelmeskedés és party szex óriási különbség

Van akinek igen, van akinek nem. De ne szaladjunk ennyire előre! Nagyon a szexre került a hangsúly, miközben a szerelmeskedésről még alig esett szó. A szex az akár csoportosan is kivitelezhető. A szerelmeskedés két ember "hálószobájában" történik.

szex - szerelem - női orális szex, pisiszex

Például ha a pisiszex játékos, higiéniailag kontrollált módon történik, és - a gyerekek elől - nyom nélkül eltüntethető, (például együttfürdés közben a kádban) akkor mind két fél számára egy rendkívül izgalmas és érzéki előjátéka lehet a szeretkezésnek.

szex - szerelem - női orális szex egészséges személyiség

Az egészséges személyiség úgy értékeli az ilyen "perverz" aktust, mint két odaadó szerető pajzán játékát, és nem lát benne kivetni valót.
Ha bármely félnek kellemetlen, undorító akkor természetesen azonnal abba kell hagyni és biztosítanunk kell partnerünket arról, hogy nem ettől függ a szeretetük.

szex - szerelem - női orális szex rajongás

Ha viszont még élvezi is, nagyon nagyra kell értékelnünk párunk rajongását, végtelen odaadást és ezt szavakkal ki is kell fejeznünk.
Ha lelkileg megalázó bármelyik félnek a játék, akkor szintén azonnal abba kell hagynunk és nem szabad a kezdeményező párunkat elítélni!

szex - szerelem - női orális szex az egó

Az egészséges személyiségek általi párkapcsolatban elvileg minden megengedhető...
Kifejezetten álszenteskedésnek tűnhet, ha egy nő VAGY férfi, aki élvezi az orális szex, ondószex, prosztataszex, pisiszex, anális szex, kikötözős szex, szado-mazo, stb valamely változatát, de másnapra elszégyeli tetteiért magát.

szex - szerelem - női orális szex rajongás

Azonban ezt nem szabad álszenteskedésnek tekinteni!!!
Ezek nagyon komoly szélsőséges helyzeteket teremtő gyakorlatok. A domináns partnernek ilyenkor nagyon toleránsan kell viseltetnie, mert sok esetben ez a teljes odaadás, ez az önfeledt rajongás kizárólag és csak is kizárólag neki szól.

szex - szerelem - női orális szex tudatalatti sérelmek

A mindenek feletti elkötelezettséggel még csak viccelődni sem érdemes. Egyik férfi páciensem, ahelyett, hogy ölelgette, becézgette, szeretgette volna rajongó párját egy ostoba viccnek szánt beszólással oly mértékben megbántotta partnerét, hogy pillanatok alatt végeszakadt a szerelemnek, és hamarosan a kapcsolatnak is.

szex - szerelem - női orális szex intim kitárulkozás

A sajátságosan intim kitárulkozásokat nem nevezhetjük perverziónak, ha megvan benne a párkapcsolat meghittsége. Egy jó párkapcsolatban ezek azok a helyzetek, amelyek okot és lehetőséget teremtenek a személyiségnek, hogy felfedezze a szexualitása által a személyiségében a teljességet vagy a hiányosságokat.

szex - szerelem - női orális szex

Ha egy ilyen aktus után szégyenérzet, megalázottság, a megbánás érzése hatalmasodik el az egyénen, akkor azt kezelni kell. Kezelni kell azokat a helyzeteket is, amikor kizárólag ilyen aktus hozza már csak szexuális izgalomba a feleket. Főként oda kell figyelni ha ez a másiknak egyre kellemetlenebb.

szex - szerelem - női orális szex terapeuta

Ilyenkor szakemberhez KELL fordulni, de semmiképpen általános pszichológushoz, mert az a "szakember" aki mindezt csak könyvekből tanulta, de még soha nem voltak hasonló élményei, nem fog tudni segíteni. Fontos ezt felismernünk, ahhoz, hogy megfelelő irányban indulhassunk el a fejlődésünkért, estleges gyógyulásunkért.

szex - szerelem - női orális szex terapeutaválasztás

Gyakorló terapeutaként is fordultam már segítségért más terapeutákhoz. Amikor én egy speciális deprimált helyzetbe kerültem, egy különleges szakemberhez fordultam. Előre kellett fizetnem - és nem keveset, mert a legjobb szexuálterapeutát akartam! 15 perc beszélget után rákérdeztem.

szex - szerelem - női orális szex kommunikáció

Ön volt már ilyen helyzetben mint én? - Rafinált volt a válasz: "Nem de volt már páciensem, akit kezeltem ilyen problémákkal." - Erre én: És meg tudta gyógyítani? - "Bizonyára, hisz egy ideje már nem jár hozzám..." - Ekkor megkértem a doktornőt, hogy adja vissza a pénzem felét és akkor mindkettőnk megelégedettségére én most elmegyek...

szex - szerelem - női orális szex szexterápia

Riporter: Szexterápia közben felálltál és otthagytad a pszichológust?

Igen és jól tettem! Hónapokig kutattam megfelelő segítség után mire a kérdésben jártas férfi természetgyógyászt találtam. Utána hosszú hónapokba telt, mire kigyógyultam a magam által okozott a már szervi tüneteket is előidézett lelki betegségből.


2013. december 17., kedd

Szex - Szerelem 12.17

Riporter: Ma a Szex, szerelem blogunkban a női hozzáállást beszéljük át. Hogyan viszonyulnak a lányok, nők, asszonyok az orális szexhez?

szex - szerelem - női orális szex

Ez sokkal körültekintőbb figyelmet igényel, mint a férfiaknál!!! Tapasztalataimat és jó néhány gyakorlott hölggyel történt beszélgetés következtetéseit mondom el. 
Ez a kortól egyáltalán nem függ, ahogyan ezt elsőre sokan gondolnák. Két alapvető feltétele van:

szex - szerelem - női orális szex két függvénye

- Elsősorban a lány, nő, asszony érzelmeitől függ a hajlandóság, hogy mennyire szerelmes a férfiba. 
- A másik a (szerencsésen bevonzott) férfi gyöngédségétől, figyelmességétől és tapasztalatától függ.

szex - szerelem - női orális szex fokozatok

Azonban komoly fokozatok vannak.
Annak idején a fokozatokat egy a kérdésben igen jártas Asszonnyal beszélgettük át.
A következőkben állapítottuk meg az orális szex fokozatait, a fenti két tényező függvényében. Ez tehát nem a Központi Statisztikai Hivatal által kibocsátott hivatalos eredmény, hanem két ember átgondolt véleményét tükrözi!
Nézzük akkor sorban:
- A nők fele el sem tudja képzelni, hogy bevegyen a szájába egy férfi hímtagot. Marad 50%

szex - szerelem - női orális szex 25%

- A maradék fele szereti ajkaival kényeztetni imádott emberét. Azonban el sem tudja képzelni, hogy a férfi a szájában élvezzen el. Marad 25%
- Azok, akik élvezik a forró magömlést, de már az, hogy lenyeljék teljességgel kizárt - fele a korábbiaknak. Maradt 12,5%
- Akik szeretik az ízét és le is nyelik: 6,25%

szex - szerelem - női orális szex 100-ból 3 nő

- Aztán akik imádják az ízét le is nyelik és nem rohannak egyből valamit inni vagy fogatmosni...
Nos 100-ból 3 nő teszi meg ezt a szerelméért illetve MAGÁÉRT. De újra mondom ez a férfi gyöngédségétől, figyelmességétől és tapasztalatától rendkívüli módon függ!!!

szex - szerelem - női orális szex mélytorok

- Aztán a csúcs a mélytoroktechnika, amikor már a garatját megnyitva képes kényeztetni egy nő egy férfi makkját, miközben nyelvével, amit csak elér, és ajkaival a többit. Közben simogatja keze is lába is az imádott emberét.
Erre csak 100-ból 1 nő képes. Ez egyébként a teljes szerelmes odaadás csúcsa is. Amikor egy nő ennyire meg tud nyílni, és mindenével mindenét be akarja fogadni szerelmének, az maga a női orgazmus csúcsa... Ilyenkor egy asszonyhoz elegendő csak hozzáérni a férfinak. Gyöngéden behatolni és a szerelmes nő ilyenkor a kéjek kéjét érzi, többször is...

szex - szerelem - női orális szex férfiadottság

Persze mindehhez szükséges egy olyan férfi is, aki nem akar fölényeskedve a nő fölé kerekedni és mindezt élvezni is képes, sőt viszonozni is. Ezzel ismét hatványozottan csökken a valószínűség lehetősége.

szex - szerelem - női orális szex kontextus

Egy emberöltő alatt jó ha egyetlen egy ilyen kontextus jön létre, de ennél sokkal-sokkal kisebb az arányszám... Az összes többi emocionális, intellektuális, szociális, fizikai vonzáshoz képest pedig a valószínűsége szinte elérhetetlen...

szex - szerelem - női orális szex csinálja, de nem szereti

Ezért van az, és minden bevállalt eseményre igaz, hogy megcsinálja, de nem szereti... 

R: Ezt nem értem!

A következő szex, szerelem blog-ban ezt részletesen átbeszéljük, mert ez egy nagyon fontos a jó szexhez, szerelemhez, és hosszútávon megoldást jelentő "technikákat" is mondok.

R: Rendben! Akkor tehát az eddigieket összefoglalva a nők 50%-nál tehát perverzió az orális szex? 

szex - szerelem - női orális szex - Csak egy kis pánik

A férfiakat se hagyjuk ki. Híres film például, amikor pszichológus kezel egy maffiafőnököt. Megkérdezi tőle, hogy
- miért tart szeretőt?
- Mert a szájával is csinálja.
- Miért a felesége nem szokta?
- Mit képzel doki? Azzal, amivel a gyerekeimet csókolja...!!!
Egy másik érdekes részlet a filmből

szex - szerelem - női orális szex a média nyomása

Ha kimondják, hanem - úgy tűnik, hogy az orális szex ha nem is perverzió, akkor is nagyon tabu téma, még a párkapcsolati kommunikációban is! Egyszerűen nem beszélnek róla, így aztán igazán azt sem tudják, hogy mi az! Mert a pornó az nem az! A következő szex, szerelem blogban elmesélem, hogyan készülnek a pornó filmek.

R: Miért, hogyan készülnek? Te láttad már?

Sokkal nagyobb rálátásom van a pornó filmek készítésre, mint gondolnád, de ezt majd tényleg egy másik alkalommal mesélem el.
Maradjunk most még az orális szex hihetetlenül túlmisztifikált problémakörénél! A pornó filmek, de a média is okolható a párkapcsolatok szexuális problémáiért. Ráadásul az egyes "alkotások" mindig az adott szerkesztő hozzáállást tükrözi. Nem igazán értenek hozzá, így az szexualitást érintő publikációkban például nincs vagy nem jól van definiálva a szexuális perverzió fogalma.

szex - szerelem - női orális szex intim kitárulkozás

Így aztán persze, hogy rengeteg félreértés keletkezik.
- A "szex - szerelem - női orális szex intim kitárulkozás" fejezetben pontosan megfogalmazom, hogy amit az átlag ember már perverziónak tekint, valójában miért nem az.

szex - szerelem - női orális szex hiányos ismeretek

Az általános női attitűd elsősorban a nem tudásból és tagadásból fakad. A párkapcsolatban élő férfi és nő tudatlanságából és az információktól való elfordulásból. A mi kultúránkban nagyon sok tenni való van még, hogy a szerelmesek megfelelő ismereteket kapjanak és alkalmazzanak a szexuális életük kiteljesedéséhez.

szex - szerelem - női orális szex tagadás

Jelenlegi a nők 50%-a hallja innen-onnan, sokan beszélgetnek körülötte az orális szexről, de ő akkor sem! Köszöni szépen a férfi hímvesszője nem odavaló és kész. Ez egyfajta előítélet, amit nagyon nehéz feloldani. A kedvenc mondásom, amit én is így hallottam: "Kérem szépen nekem megvan a véleményem az orális szexről, úgy hogy a tényekkel - nagyon kérem ne zavarjanak össze..."

szex - szerelem - női orális szex vonzás törvénye

Az ilyen hozzáállás, illetve zárkózottság miatt nagyon sok nő NEM vonzza be azt a gyöngéd férfit, akivel ez egy irdatlan nagy élménye lehetne. Persze van megoldás és megfelelő gyakorlatok is, amivel ez változtatható. A +18-ban találhatóak.

szex - szerelem - női orális szex prostituáltak

Prostituáltakkal való beszélgetéseimből kiderült, hogy a férfiak legtöbbje az orális szexuális élmény miatt fordul elsősorban hozzájuk. Ráadásul számomra a legmegdöbbentőbb infó az volt, hogy a prostituáltaknak gyakorta SOKKAL jobb, ha orális, akár nyelős szexért fizet a kuncsaft, minthogy misszionárius pózban élvez el. Hogy miért ez nagyon érdekes...

szex - szerelem - női orális szex és a többi

Riporter: ...de ezt a holnapi Szex szerelem blogunkban meséljük majd el!