2013. november 27., szerda

Szex - Szerelem 11.27

Riporter: A szex, szerelem területén tényleg vannak Asszonyok, akik azt hiszik, hogy képesek az embereiket meggyógyítani?

szex - szerelem - telefonhívás

Persze! Sőt ez igaz is! Mindig az asszonyok gyógyították a vadászatról, csatából visszatért megsebesült urukat és parancsolójukat. Szinte minden nyavajára tudták a megfelelő füvet, illatot, masszírozó mozdulatot, a szexulaitás erejéből fakadó gyógyítást. Viszont ne felejtsük el, hogy rengeteg képességünk tűnt el belőlünk emberekből a sok-sok idő alatt, mert nem használtuk azokat. Persze mellette megtanultunk számolni, integrálni, sőt deriválni… :-) Minő hasznosságok! Igaz? 
A mai városlakók Asszonya már nem ugyanaz, mint a természetben élő őseink Asszonya. Jómagam Asszonypárti vagyok, és azt vallom, hogy még annyi terhet nők nem viseltek, mint jelen korunkban. Ez szintén egy hatalmas téma. Később beszélgetünk is róla.
Most csak annyit, hogy ma a nők nagy része egyszerre teljesít munkahelyeken majd viszi a második műszakot a vállán, a Családját. Mindemellett sok gyönyörű Asszonynak nem jut egy igazi férfi, aki támasza Embere lenne, akivel lehetne nagyokat szerelmeskedni olyankor, amikor aznap minden elrendeződött körülöttük... 

Riporter: Sok esetben ennek az alkohol az oka?

Nos a férfiak (nők kevésbé) mióta Világ a Világ rendszeresen fogyasztottak alkoholt a problémáik megoldására. A kaukázusi kefírről olvastam nem rég, hogy olyan sokáig érlelték, hogy akár 2% alkohol is erjedt benne, és betintáztak tőle korunk hősei :-)
Azonban egy adat az alkoholos italok termelésére. Napjainkban a tökéletesedett technológiák és gépek miatt hatalmas túltermelés van az italok piacán is. Gyártásuk jóval olcsóbb lett, fogyasztásuk világszerte jelentősen megnőtt. Legális drog, ami jelenleg a legtöbb párkapcsolati problémát okozza.
Fontos! Semmiképp nem akarom megoldásként javasolni az alkoholt a gondokra. A jó szex, a kiteljesült szerelem sokkal megnyugtatóbb, ellazítóbb és egészségesebb, mint a vegyszerek.
Azonban álszentség lenne részemről, ha a XXI. században azt mondanám, hogy hagyják abba az emberek az alkohol fogyasztását és minden probléma megoldódik. Ez egy utópisztikus hülyeség, lásd az amerikai szesztilalmat.
Helyette inkább arra próbálom meg felhívni a figyelmet, hogy ha már isznak, hogyan…
Azonban ezt ebben a blogban nem fogjuk tudni megbeszélni, mert ez már meghaladja a +18 alatti információkat!!!