2013. november 26., kedd

Szex - Szerelem 11.26


Riporter: Ha Te vagy, akit felhívtak! Mit tehetsz ilyenkor?


Legfontosabb, hogy NE VEDD KOMOLYAN! Ne beszélj sokat! A saját érdekedben ne hallgasd meg a hülyeségeit! Úgy sem fog emlékezni rá, hogy mit mondott. Tedd félre a telefont, időnként vedd fel és hümmögj bele, pl.: “Így van Édesem…” “Igazad van Édesem...” Ha megkérdezi, hogy: “Figyelsz egyáltalán?” - “Persze Édesem” “Iszom minden szavad” és tedd félre a következő fejezet végig újra a telefont. Tök mindegy meddig és mit beszél. Cél, hogy picit kijózanodjon és elmenjen lefeküdni vagy sétálni, stb… Ezenkívül még számtalan megoldás van, de a legfontosabb, hogy NE VEDD KOMOLYAN, amit mondott. Ne figyeld meg, ne jegyezd meg a kimondottakat. Ha mégis, akkor soha ne emlékeztesd rá. FELEJTSD EL!
Riporter: Ez mind két nemre igaz?
Általában igen. Sajnos a férfiakkal gyakrabban megesik az alkoholos megoldása a frusztrációjuknak. Gyakoribb ezért, hogy a telefon beszélgetéseket is ilyenkor ők kezdeményezik. A legnagyobb hiba az a lányok, nők, asszonyok részéről ilyenkor azt hinni, hogy a részegség őszintévé teszi emberüket és végre kimondja, ami a kapcsolatukban a férfinak problémát okoz. 

Vannak nagyon gyakorlott asszonyok, akik már nagyon régóta élnek együtt emberükkel. Ők ilyenkor már tudnak okosat kérdezni, de pont ezek a nagy tapasztalatú Asszonyok számolnak be arról, hogy férjeik fikciókat, filmbeli, pusztán csak elképzelt helyzetekről vett minták alapján támadnak neki és hibáztatják Asszonyaikat. Ezek a nők azok, akik elsőként ismerik fel azt, “Nem lehetsz Te a párod terapeutája” és szakemberhez fordulnak.
Ha egy férfi képes lenne alkoholos állapotban megmondani, hogy mi a lelki baja, akkor arra is képes lenne, hogy mindenféle mérés nélkül megmondja mennyi például most a vérnyomása, pulzusa, hemoglobinja és még sorolhatnám… De ezt mindenki érzékeli, hogy ez mekkora képtelenség.