2013. november 13., szerda

Szex - Szerelem 11.13

Kaptam olyan kérdést Tőletek, hogy ha ez ilyen hatékony, akkor miért nem szintetizálják és alkalmazzák ezeket a szereket a gyógyszeriparban?

Válaszom: alkalmazzák, és sajnos nem csak a gyógyszeriparban!
Évszázadok óta szintetizálják, azaz különböző vegyszerekkel kioldják állatokból és növényekből ezeket a vegyületeket. Ilyen többek között az ópium és egyéb kábítószerek, amelyek az eredményes szintetizálásnak köszönhetően olyan mennyiségben állnak már rendelkezésre, hogy egyetlen, az első kipróbálásnál, AZONNAL függőséget okoz a szer-vezetben. Fontos megjegyeznem, hogy semmilyen formában nem támogatom a drogfogyasztást! Meggyőződésem, hogy a szex-szerelem, a szeretet, a GYÓGYÍTÓ Szeretkezés minden korosztályban, szinte minden problémára megoldást tud nyújtani.

Van egy nagyon jó hírem és ez a legfontosabb!
A szeretkezéssel természetes úton egyszerre termelődő hormonok keverékét és hatását még semmivel nem tudták pótolni! Sőt még mindig erősebb azoknak a természetes és szintetikus szer-eknek a piaca, amik a nemi aktivitást serkentik :-)
Éljen a szer-elem! Éljen a szeretkezés! Éljen a szex… :-)

Még egyszer kihangsúlyozom a szex-szerelem, a szeretet, a GYÓGYÍTÓ Szeretkezés minden korosztályban, szinte minden problémára megoldást tud nyújtani. Ráadásul úgy, hogy a partnerünknek nem is feltétlenül kell benne hinnie. Egy fontos dolgot kell csak elsajátítania: magát a nemi aktust kell tudnia élvezni. Éééésss még az orgazmus (magömlés) képessége sem feltétlenül szükséges hozzá!!!

Fontos viszont megjegyezni, hogy a szélsőségesen bizar szexus NEM képes gyógyítani. A testi vagy lelki egész-séget fenyegető szexualitást semmilyen formában nem támogatom.

A Gyógyítás szeretkezéssel - különböző korosztályokban, különböző neműeknél más-más módon nyújt megoldást.
Ezért ”Nem lehetsz Te a párod terapeutája!”

Van egy jó hírem viszont! A szeretkezés, a szex, az örömszerzés, a GYÓGYÍTÓ Szeretkezés tanulható!
Ismeret - jártasság - készség - képesség - tudás
- Ha most hallottál először a GYÓGYÍTÓ Szeretkezés-ről, akkor már az ismeret szintjén vagy. Ez az a szint, amit nagyon hamar el lehet felejteni. Ha 21 napon belül nem kerülsz a JÁRTASSÁG szintjére, arra sem fogsz emlékezni, hogy mi ez az egész.
- Jártasságról, akkor beszélünk, ha már legalább 5-10 oldalt elolvastál, megnéztél egy legalább 15 perces videót a témáról. Valamint jártas vagy a netes keresésben az adott kulcsszavakra és 21 nap múlva is meg tudod találni a témában jártas, de leginkább készséges weboldalakat... (Készséges weboldal az, ahol egy szakértő kész tudást is adni a regisztrált látogatóknak.)
- Készség szintre akkor jutsz el, amikor már “kész” vagy IDŐT szánni a témában a tudást adó szakértők könyveire, videóira, rendezvényeire. (Nem csak az újságírók  cikkeit olvasgatni...)
- Képesség az, amikor az ismeretek már “képes”-en is képesek megjelenni lelki szemeid előtt, és ahogyan megjelennek Neked gyakorlod is azokat…
- A tudás a folyamatos önképzéssel és gyakorlással egyre közelebb és közelebb kerül Hozzád!

Éljen a szer-elem! Éljen a szeretkezés! Éljen a szex… :-)