2013. november 12., kedd

Szex - Szerelem 11.12

Problémás a SZEX?
Gyógyítás szeretkezéssel. Kutya harapást szőrével!
Nem lehetsz a párod terapeutája, (orvosa)!
...de akkor hogyan?

Nyilván Te is azonnali választ szeretnél a kérdéseidre - akkor kattints a +18-ra!

szex - szerelem - szerelmeskedés

Riporter: Szex, szerelem… Az emberek nem csak azért szerelmeskednek, hogy utódokról gondoskodjanak, hanem egy sokkal magasztosabb rendeltetésű célból is.

Mindamellett, hogy a szerelmeskedés, a szex a legizgalmasabb élményünk, a kielégítő szerelmeskedés és a szex között is alapvető különbség van.
A szex önmagában véve az öncélú örömszerzést, a nemi vágy kielégülését feltételezi.
A szerelmeskedés igényli a szerelmet is.

szerelem - szex

Riporter: Szerelem, szex. Honnan jöttek ezek a szavak az életünkbe?

A szerelem a magyar nyelvben egy összetett szó. A szer-elem a szer és elem kifejezésekből áll. A szer és elem a legősibb szavaink közé tartoznak. A magyar nyelv leírónyelv és rendkívül logikusan és egyszerűen írja le gondolatainkat, érzéseinket. Az a legegyszerűbb, ha a szavak jelentésében keressük az összetett tartalmat a szerelem-re.

szex - szerelem - szer

A "szer" jelentése maga az ősi ANYAG, az alapvető „vegyület”! Piszokul egy-szer-ű megérteni és rengeteg szavunkban található. Szer-etet, szer-vezet, gyógy-szer és még sorolhatnám.

szex - szerelem - gyógyszer

Riporter: Ez valóban fantasztikus! A felsorolással megérkeztünk az első állításhoz, hogy “Gyógyítás szexszel, szerelemmel, szeretkezéssel”!

Igen! A szerelmeskedés mint GYÓGY-SZER!
A gyógy+szer+ész = megoldás a betegségekre! Nem fantasztikus a magyar, hogy milyen egyértelműen magyar-ázza a dolgokat??? :-)
A tudatos szerelmeskedés, adott esteben a szex is nagyon komoly gyógyító erővel rendelkezik, de erről később beszélek bővebben...

szex - szerelem - elem

Riporter: Szex, szer-elem… Mit jelent az elem?

Az "elem" jelentése - sokféle apró rész, amely együtt egy egészet alkot.
A SZER-ELEM tehát = egy csoda vegyület + még sok apró részlet, amely együtt egészet alkot.
…és akkor folytathatjuk a magyar-ázást akként, hogy az egész-ség-et a két fél alkotja, a férfi és a nő szer-elem-ben!!!

szex - szerelem - vegyület

Riporter: Azon gondolkodtam, hogy ezt hogyan lehetne angolra fordítani??? Szerintem sehogy!
De mi az a csoda vegyület, ami azt a különleges, eufórikus állapotot idézi elő, amelyet szerelemnek nevezünk?

A “szerelem” csoda vegyülete (többek között) az endorfin nevű hormon. A sok más izgalmas hormonon kívül (pl.: oxitocin és prolactin) ez az egyik legfontosabb. Ígérem nem sok idegen szót fogok használni, csak ha nagyon muszáj... 

szex - szerelem - endorfin

Az endorfin a boldogsághormon, amely akkor választódik ki a szervezetben és lökődik bele a véráramba, amikor szerelmeskedünk. Már az kiváltja a termelődését, ha szerelmeskedés közben csókolódzunk, simogatjuk, kényeztetjük egymást.

szex - szerelem - gyógyítás

A gyógyításhoz önmagában ez a hormon is jelentősen hozzájárul. Azonban vannak olyan hormonok, amik kizárólag szeretkezés illetve szex közben termelődnek. Valamint vannak olyan hormonok, amik csak az orgazmuskor illetve a spermában jelennek meg.
A “szer”-ek és “elem”-ek együttes hatása rendkívüli hatékonysággal gyógyítanak szinte minden betegséget, akár még egy csonttörést is…