2013. november 28., csütörtök

Szex - Szerelem 11.28

Ma a szex, szerelem blogunkban Dr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyásszal beszélgetünk a szexről a szerelemről...

szex - szerelem - Dr. Harsányi Edit

A doktornő rendkívül őszintén és nyitottan beszél a szexről a szerelemről, mind a saját párkapcsolataiban, mind a pácienseinél tapasztalt problémákról és megoldásokról.

szex - szerelem - egyetemen

Szex, szerelem videó indítása!

Az első részben röviden bemutatkozunk egymásnak, bár ismeretségünk nem új, ugyanis egy évfolyamba jártunk gimnáziumban. Edit 1991-ben végzett a Debreceni Orvos- és Egészségtudományi egyetemen.

szex - szerelem - orvoslás

Sokáig praktizált orvosként. Gyerekei betegsége késztette arra, hogy a hagyományos orvoslás mellett természetgyógyászati megoldásokat is alkalmazzon.

szex - szerelem - interjú

A Szex, szerelem weboldal célját ismertetem a beszélgetés elején.
Hamarosan a teljes interjú látható lesz...

Az interjú részlet megtekintéséhez, olvasásához kattints a fenti képre vagy

2013. november 27., szerda

Szex - Szerelem 11.27

Riporter: A szex, szerelem területén tényleg vannak Asszonyok, akik azt hiszik, hogy képesek az embereiket meggyógyítani?

szex - szerelem - telefonhívás

Persze! Sőt ez igaz is! Mindig az asszonyok gyógyították a vadászatról, csatából visszatért megsebesült urukat és parancsolójukat. Szinte minden nyavajára tudták a megfelelő füvet, illatot, masszírozó mozdulatot, a szexulaitás erejéből fakadó gyógyítást. Viszont ne felejtsük el, hogy rengeteg képességünk tűnt el belőlünk emberekből a sok-sok idő alatt, mert nem használtuk azokat. Persze mellette megtanultunk számolni, integrálni, sőt deriválni… :-) Minő hasznosságok! Igaz? 
A mai városlakók Asszonya már nem ugyanaz, mint a természetben élő őseink Asszonya. Jómagam Asszonypárti vagyok, és azt vallom, hogy még annyi terhet nők nem viseltek, mint jelen korunkban. Ez szintén egy hatalmas téma. Később beszélgetünk is róla.
Most csak annyit, hogy ma a nők nagy része egyszerre teljesít munkahelyeken majd viszi a második műszakot a vállán, a Családját. Mindemellett sok gyönyörű Asszonynak nem jut egy igazi férfi, aki támasza Embere lenne, akivel lehetne nagyokat szerelmeskedni olyankor, amikor aznap minden elrendeződött körülöttük... 

Riporter: Sok esetben ennek az alkohol az oka?

Nos a férfiak (nők kevésbé) mióta Világ a Világ rendszeresen fogyasztottak alkoholt a problémáik megoldására. A kaukázusi kefírről olvastam nem rég, hogy olyan sokáig érlelték, hogy akár 2% alkohol is erjedt benne, és betintáztak tőle korunk hősei :-)
Azonban egy adat az alkoholos italok termelésére. Napjainkban a tökéletesedett technológiák és gépek miatt hatalmas túltermelés van az italok piacán is. Gyártásuk jóval olcsóbb lett, fogyasztásuk világszerte jelentősen megnőtt. Legális drog, ami jelenleg a legtöbb párkapcsolati problémát okozza.
Fontos! Semmiképp nem akarom megoldásként javasolni az alkoholt a gondokra. A jó szex, a kiteljesült szerelem sokkal megnyugtatóbb, ellazítóbb és egészségesebb, mint a vegyszerek.
Azonban álszentség lenne részemről, ha a XXI. században azt mondanám, hogy hagyják abba az emberek az alkohol fogyasztását és minden probléma megoldódik. Ez egy utópisztikus hülyeség, lásd az amerikai szesztilalmat.
Helyette inkább arra próbálom meg felhívni a figyelmet, hogy ha már isznak, hogyan…
Azonban ezt ebben a blogban nem fogjuk tudni megbeszélni, mert ez már meghaladja a +18 alatti információkat!!!

2013. november 26., kedd

Szex - Szerelem 11.26


Riporter: Ha Te vagy, akit felhívtak! Mit tehetsz ilyenkor?


Legfontosabb, hogy NE VEDD KOMOLYAN! Ne beszélj sokat! A saját érdekedben ne hallgasd meg a hülyeségeit! Úgy sem fog emlékezni rá, hogy mit mondott. Tedd félre a telefont, időnként vedd fel és hümmögj bele, pl.: “Így van Édesem…” “Igazad van Édesem...” Ha megkérdezi, hogy: “Figyelsz egyáltalán?” - “Persze Édesem” “Iszom minden szavad” és tedd félre a következő fejezet végig újra a telefont. Tök mindegy meddig és mit beszél. Cél, hogy picit kijózanodjon és elmenjen lefeküdni vagy sétálni, stb… Ezenkívül még számtalan megoldás van, de a legfontosabb, hogy NE VEDD KOMOLYAN, amit mondott. Ne figyeld meg, ne jegyezd meg a kimondottakat. Ha mégis, akkor soha ne emlékeztesd rá. FELEJTSD EL!
Riporter: Ez mind két nemre igaz?
Általában igen. Sajnos a férfiakkal gyakrabban megesik az alkoholos megoldása a frusztrációjuknak. Gyakoribb ezért, hogy a telefon beszélgetéseket is ilyenkor ők kezdeményezik. A legnagyobb hiba az a lányok, nők, asszonyok részéről ilyenkor azt hinni, hogy a részegség őszintévé teszi emberüket és végre kimondja, ami a kapcsolatukban a férfinak problémát okoz. 

Vannak nagyon gyakorlott asszonyok, akik már nagyon régóta élnek együtt emberükkel. Ők ilyenkor már tudnak okosat kérdezni, de pont ezek a nagy tapasztalatú Asszonyok számolnak be arról, hogy férjeik fikciókat, filmbeli, pusztán csak elképzelt helyzetekről vett minták alapján támadnak neki és hibáztatják Asszonyaikat. Ezek a nők azok, akik elsőként ismerik fel azt, “Nem lehetsz Te a párod terapeutája” és szakemberhez fordulnak.
Ha egy férfi képes lenne alkoholos állapotban megmondani, hogy mi a lelki baja, akkor arra is képes lenne, hogy mindenféle mérés nélkül megmondja mennyi például most a vérnyomása, pulzusa, hemoglobinja és még sorolhatnám… De ezt mindenki érzékeli, hogy ez mekkora képtelenség.

2013. november 25., hétfő

Szex - Szerelem 11.25

Riporter: A szexben, a szerelemben használt szerek, pontosabban a tudatmódosító szerekről beszélünk. Folytatva a múltkori Szex, szerelem blog témáját.

szex - szerelem - szerek különbsége

Fontos igen, hogy pontosítsuk, mert vannak olyan szerek, amelyek jótékony hatással vannak a szexre, a szerelemre. Hamarosan vendégem lesz egy orvos, akivel pont ezekről fogunk beszélgetni. 
Szex, szerelem blogunk mai témája az alkohol, egyéb tudatmódosítók és a párkapcsolati kommunikáció.
Teljesen mindegy milyen tudatmódosító szer változtatja meg a “tudatodat” nem vagy normális. Nem kommunikálsz normálisan és ez nem ad semmilyen mentséget a viselkedésedre.
Ilyenkor ne kommunikálj senkivel, azaz ne hívd fel a párodat. Feküdj le és próbálj elaludni. Még ha tiltják is az alkoholra az egyes nyugtatók szedését, ha más nem megy vegyél be 2-3 szem Valeriánát vagy főzz macskagyökér teát és azt iszogasd! A kétkezi elfoglaltság egyébként is hasznos. Elvonja a figyelmedet a kommunikációs kényszertől. De ugyan úgy egy esti séta. Vagy a kutyasétáltatás. A régi egyiptomiak például az egyéb deprimált helyzetekre is a cicáik simogatását alkalmazták. Rengeteg jó megoldás van még! A felsoroltak általában a legjobbak, de bizonyos helyzetekben a tudatos cselekvés a legnehezebb. Főként tudatmódosító vegyszerek hatása alatt.

Bepiált állapotban pl. ne nézz TV-t, ha mégis akkor kedves, megnyugtató természetfilm csatornát válassz. A legjobb, ha a YouTubeon keresel relax videókat.

Rengeteg ilyen van. A regisztrált oldalaimon jó néhányat találsz.
Ha mindezek ellenére még is felhívod őt, akkor rejtett számról hívd fel. Jó esélyed van így, hogy ne hívjon vissza, amíg le nem fekszel vagy ki nem józanodsz egy picit.
Ha olyan hülye voltál, hogy megvártad, hogy beleszóljon HALLGASS!
Ha még is beleszólsz a telefonba és felismer, minimálisat beszélj, inkább hallgasd meg amit ő mond! Gyönyörködj pl. a hangjában.
Ne beszélj, ne vitatkozz!
Ha már még is késztetést érzel arra, hogy kibeszéld magad 
NE PANASZKODJ, inkább UDVAROLJ! 
Akár nő vagy akár férfi, udvarolj, majd hallgass. Az esetek többségében a tudatmódosítók kontrollálhatatlan kommunikációt eredményeznek. (mennyiség és gyakorlat függő) 
Leggyakoribb, hogy 
- nem emlékszel semmire, még arra sem kit, mikor, “miért” hívtál fel és mit beszéltél vele
- az éppen aktuális alaphangulatodat erősíti fel. Ha nagyon dekadens hangulatban vagy éppen olyan mélyen le tudod nyomni a másik szerencsétlen hangulatát, hogy aznap tuti nem lesz szex vagy szerelem, sőt az is lehet, hogy teljesen kiábrándító eredményben részesíted magatokat. Vagy akár a kapcsolatnak is végérvényesen árthatsz.
- ha valamelyest már sikerült magadra találnod és megcsillan valami a vegyszerek ellenére a tudatodban és ki akarsz józanodni igyál azonnal 1 liter vizet. Az összes vegyszer hatásmechanizmusának egyik legfontosabb romboló ereje a dehidratálás. A víz lekötése a szervezetből, a sejtekből. Fontos ezért a sima, tiszta víz fogyasztása, ha már egy picit tudatosult az elméd.

2013. november 21., csütörtök

Szex - Szerelem 11.21

Riporter: Hogyan hat az alkohol, a tudatmódosítók és egyéb vegyszerek a szexre a szerelemre? 

No ez egy irgalmatlan hatalmas téma, de fontos, mert sokakat érint!

Riporter: Ma akkor ennek fókuszában beszélgessünk a párkapcsolati telefonálásról! Ráadásul alkoholos állapotban!

szex - szerelem - telefonhívás

Óóóó hát a telefonálás az önmagában is egy nagyon izgalmas téma, akkor vegyük sorban!
Alapvetően a telefonhívás egy olyan speciális kommunikáció, ami két ember közötti domináns - per - kiszolgáltatottsági szituáció! 
Domináns minden esetben az, aki felkészülten a hívást kezdeményezi és kiszolgáltatott az, aki “gyanútlanul” felveszi a telefont. Az üzleti életben ez egy igen erőteljes kommunikációs eszköz. Célja felkészülten a “gyanútlannak” eladni valamit! Hatalmas előny a kezdeményező adogatónál és hátrány a fogadónál. Hasonlat a teniszből. Sajnos néha ez a párkapcsolatokra is igaz.

Riporter: A szex és szerelem aspektusából nyilván mindenre nem fogunk most kitérni, de vágjunk a közepébe.

szex - szerelem - telefonálási hiba

Rendben, vágjunk bele. A párkapcsolati “telefonbeszélgetéseket” (csak úgy, ad hoc) legtöbbször a pár hölgy tagja kezdeményezi.
A leggyakoribb hiba a következő:
Amikor a telefonálást kezdeményező, a domináns pozícióba kerülő nő mondja imádott férfijának: “Csak azért hívtalak, hogy halljam a hangodat…” - ezt szinte egyetlen férfi sem tudja jól kezelni - vérmérséklettől** és intellektustól függőek a reakciók...

szex - szerelem - habitus

A vérmérsékleti személyiségteszt (habitusteszt) nagyon sok kommunikációs ellentmondásra ad magyarázatot. Tovább -->> szex, szerelem tesztre 

**Rendkívül fontos, hogy megismerjük habitusunkat, temperamentumunkat. Nagy megnyugvást jelent ez mindenki számára, mert teljesen mindegy ki milyen személyiség típusba tartozik, illetve mely típusok keverékét alkotja, ő egy csodálatos teremtés. Azonban a párkapcsolatokban a legideálisabb, ha a pár ellentétes habitusú. Mint a mágnesekre ugyan úgy igaz a kapcsolatokra, hogy az ellentétek vonzzák, az azonos pólusok taszítják egymást. Azonban ez olykor a habitus erőteljességétől is függ. Később erről nagyon részletesen fogunk beszélgetni.

szex - szerelem - domina/szolga

Fontos volt picit kitérni a habitustól függő kommunikációra.
Telefonáláskor a domináns - per - kiszolgáltatottsági szituáció a párkapcsolatban kialakult vonzást és taszítást egyetlen pillanat alatt megváltoztathatja. Akár meg is fordíthatja a különböző szerepeket. A felkészületlen szerepfordulás végzetes lehet egy adott kommunikációra, illetve beláthatatlan következményekkel járhat egy komolyabb helyzetben.

R: Ezt nem értem! Hallhatnánk egy példát erre?

szex - szerelem - csengőhangok

Nos az előbbi példából kiindulva a domináns pozícióban a hívást kezdeményező nő legyen nagyon óvatos, ha a személyiség típusuk alapján ellentétes habitusúak és így alapvetően ideális kapcsolatban léteznek!
Egy megtörtént eset: Egyik ismerősöm erőteljes kolerikus férfi - felesége békés flegmatikus. A srác az asszony csengőhangját egy nagyon hangosan, erőteljesen induló csengésre állította be. Azért, hogy a számára legfontosabb tüneményt, imádott feleségét azonnal meghallja. Azonban a hang annyira különböző volt a többi hívásra beállított zenéhez képest, hogy egyre durvábban szólt bele nejének, amikor a nő felhívta... Mi vaaaaaa’!!!, Mit akarsz má’ megint??? Stb. No ebből estére nem lett szerelmes suttogásokkal átitatott szerelmeskedés. Maximum szex, ami már egyre nehezebben működött. Szerencsére az asszony megmentette a dolgot, mert megkérte férjét, hogy egy kedves csengő hangot állítson be neki :-)

szex - szerelem - vegyszerek

R: jól elkanyarodtunk a témánktól, de nem baj. Nyilván ezek ismeretében kell beszélgessünk arról, hogy hogyan hatnak a vegyszerek a szexre a szerelemre?
Mint mondtam ez egy hatalmas téma.
A leggyakoribb vegyszer az alkohol...
Riporter: Szex, szerelem blogban a jövő héten a szex, szerelem kommunikációjáról folytatjuk beszélgetésünket, a tudatmódosítók hatása alatt.

Éljen a szex! Éljen a szerelem!

2013. november 20., szerda

Szex - Szerelem 11.20

Riporter: Mi is ott lehettünk, szuper volt! 
A Lurdy Házban, Budapest egyik legnagyobb, 500 férőhelyes mozitermében minden szék foglalt volt. "Csillagok háborúja" feeling-ű látványos fogadás, tökéletes szervezés. Maga Darth Vader lihegett elénk lelkesen (a maga módján), Ben Kenobi, plusz a félelmetes fejvadász és egy birodalmi katona fogadott bennünket a bájos hoszteszek mellett. Bevonuló a Csillagok háborúja zenéjére, majd Vader Nagyúr fénykardozott az ifjú Jedi-vel.

szex - szerelem - szexipar

Jól sejtettem! Megérte elmenni az igazán exluzív rendezvényre. Természetesen volt szó a szexről a szerelemről.
Elhangzott többek között, hogy a három gazdaságilag leghúzóbb iparág között a második a SZEX. Ide kattintva tudhatod meg hogy melyik az első és a harmadik!

2013. november 19., kedd

Szex - Szerelem 11.19

Riporter: A szex, szerelem bloggal ma már Pestre készülünk. Milyen eseményre és miért fontos ez a szex szerelem blog számára?

Videós webvizionista kollégánk Weiser István rendezvénye lesz holnap a Lurdy Mozitermében.
Mint minden előadó István is szokott a szex, szerelem témában, a nemek "csatájával" szemléltetni dolgokat.
Egy korábbi 45 perces előadásának videóját nem rég nyilvánossá tette a YouTube-on:

szex - szerelem - Siófokon

- 14:25-nél egy szerelmes fiatalemberről beszél István, idézem:
"Egy éve voltam Siófokon egy ordenáré buliban. Egy üveg rose elfogyasztása után a hangulat a csúcsára hágott. Összetalálkoztam egy aranykakas díjas felsőtesttel rendelkező fiatalemberrel, akinek egy gyönyörű nagy QR-kód volt a vállára tetoválva. Mondtam neki, hogy ez eszméletlenül jó ötlet. Te egy zseni vagy, hogy fölvarrod ezt a QR-kódot! Kérdeztem a srácot, mi van benne. Mondta, hogy a barátnőjének a kedvenc idézete*. Mondom neki, hogy ez mennyire jó, mert gondolom ez egy weboldalra visz. Aztán ha a barátnőd az odaégeti a rántottádat vagy rosszul szerepel, vagy 2 év múlva picit átértékeled a kapcsolatotokat, akkor csak átírod a nevét a weboldalon.
Az Ildit azt például Tündire és akkor hozzá egy új tartalmat tudsz írni, tehát semmi gond. Totál belelkesedtem ezen, hogy mekkora ötlet! 

szex - szerelem - elcseszett tetkó

Akkor látom a gyereken, hogy elkezd fehéredni, mert nem így csinálta. Hanem fogta az eredeti üzenetet, abból generálta a QR-kódot és azt tetováltatta magára. Ugyan az, mintha fölvarrta volna azt, hogy “Ica 1973 - bűn az élet nélküled.”
Akkor ez volt a csírája és elgondolkoztam rajta, hogy milyen óriási lehetőségek vannak ebben a QR-kódban. A könyvemet többek között az ihlette, hogy hogy képes egy ember 20 évesen magára tetováltatni sz@rul egy QR-kódot.”

szex - szerelem - kérdések

Valóban a szerelemnek, a fiatalos szexuális eufóriának hihetetlen ereje van. Azért én még kifaggattam volna a 20 éves srácot arról, hogy mi a legszebb abban a kislányban? Mi tetszik benne neki a legjobban? 
*Azt végül is kisilabizáltuk, hogy mi lehetett a lány kedvenc idézete a szexel, a szerelemmel kapcsolatosan. Szerinted?

szex - szerelem - Van Gogh

Az egyik leghíresebb testi kínok bevállalása a szerelem oltárán, Van Gogh saját maga által levágott füle. A festő a levágott fülét borítékban küldte el szerelmének, aki egyébként egy Rachel nevű prostituált volt. Bizonyára viharos szexuális élményt nyújthatott a hölgy, hogy a világhírűvé vált alkotó így kötelezte el magát a lánynak.

2013. november 18., hétfő

Szex - Szerelem 11.18

Riporter: A szex, szerelem blogban már említetted a szagokat a biokémiát. Hogyan befolyásolja ez a szexet a szerelmet?

szex - szerelem - prostituáltak

A prostituáltak úgy kezdik az aktust, hogy elküldik a kuncsaftjukat egyből fürödni. A bensőségesebb érzésű, illetve a bensőséges hangulatot kialakítani képes hölgyek időnként együtt is fürdenek a férfiakkal és különös gondot fordítanak a különböző területek beszappanozására, megmosására. Sok fickó már itt elsüti az első patronját. Ha időtartamban egyeznek meg, akkor ez persze nem gond, ha menetszámban akkor pech....

szex - szerelem - közös fürdés

Párok esetében ez sajnos nem magától értetődő és nagyon ritka hogy gondot fordítanak egymás tisztán tartására. Persze jópofa dolog lenne, ha a srác cibálná a kislány szájában a fogkefét és mondaná neki, "Na most köpj! Ezt nem kell lenyelni..." :-)
Viccet félre téve. Ha ez a gond, akkor itt is igaz, hogy "Nem lehetsz Te a párod terapeutája, (orvosa)" mert egyrészt belül vagy a szekrényben és úgy próbálod meg eltolni azt. Más részt lehet, hogy egy klinikai professzor pszichiáternek is a legjobb tudását kéne elővennie, hogy kihámozza a problémáitok gyökerét, aminek “magvát” lehet hogy éppen Te ültetted el a kapcsolatotokba valamikor…

szex - szerelem - utasítgatás

Piszokul egyszerű lenne utasítani a párunkat arra, hogy: "Fürödj le, mert büdös vagy..." és ha meg is teszi, különösen eluralkodhat a szex a szerelem felett, majd helyett ez a fajta gyakorlat. Ez az utasítgató magatartás. Ami viszont egy idő után MINDENKÉPP kioltja a vágyakozást. Az első és legfontosabb ebben a kérdésben is a saját felelősségünket felvállalni!
Tudod! Akár férfi vagy akár nő, aki most ezt nézed és olvasod, a kapcsolatodért Te vagy a felelős!
Hiába mondod a párodnak: "Fürödj le, mert büdös vagy..." ezzel együtt akár el is vágtad a viszont kommunikációt...

szex - szerelem - biokémia

Így Te a felelősség helyett már "felette állsz a problémának", aminek a magvát Te ültetted el. Pedig Neked is büdös a szád, Neked is büdös a nemiszerved, Neked is büdös a lábad, stb! Csak ezt már Neked nem fogja megmondani senki, hanem szépen elfordulnak Tőled!
Egy kapcsolatban két ember hosszútávú szexuális vonzását kizárólag egyetlen dolog dönti el.
A biokémia!!! Nagyon érthetően leegyszerűsítve:
- Ha a két ember szereti a másik szagát akkor szeretet,
- ha imádják egymás szagát szerelem,
- ha utálják egymás szagát akkor utálat vagy kedvtelen egymás mellett élés lengi be a hálószoba illatát akár évtizedeken keresztül…

szex - szerelem - a biokémián kívül

No ez persze csak a legfontosabb!
Ezen kívül még szükséges a testi, lelki, anyagi és szociális egyezőség is…
Ugye milyen bonyolultnak tűnik?

szex - szerelem - a biokémia változik

Ráadásul az évek, évtizedek alatt az emberek biokémiája mindenképpen változik.
Romlanak a fogai, megváltozik az emésztése, szülés után nem csak tágul, de változik a hüvely íze, illata. Aztán az is előfordulhat mind a férfiaknál, mind a nőknél, hogy csökken a higiéniás elvárása saját magával szemben. Már nem tisztálkodik ott, úgy és annyira és olyan alaposan mint korábban… és akkor elindul a tűrés.

szex - szerelem - kommunikáció

Aztán a kommunikáció ellaposodása, hiánya. A hiábavalóság érzése miatt a kapcsolatban „élők” elkezdik sajnálni egymásra az IDŐ-t. Ha mégis beszélnek egymással, békétlenkedéseket, türelmetlenkedéseket, beszólásokat eredményeznek.
Elindul a sérelmek begyűjtögetése és a veszekedések, viták során az egyre durvább beszólások.
Te nem szeretsz és nem szeretlek téged, - ahogyan a Bikini énekli a dalt
érzés nélkül múlnak el az évek
Jól megértjük itt egymást az ágyban,
de éjjel nappal hazudunk egymásnak…

szex - szerelem - megoldások

Riporter: Mi akkor a megoldás…???

A kommunikáció, a kommunikáció, a kommunikáció!
Ha már mi irányítunk, mienk a komolyabb felelősség is. Hagyjuk, hogy a párunk beszéljen hozzánk! Férfiként elegendő csak annyit mondani a feleségünknek, párunknak, hogy "beszélj hozzám Édesem, Drágám, Szívem!" Becézgessük szeretettel nőnket! Teljen kedvünk abban, hogy ha mi irányítunk! Férfiként mutassuk a legnagyobb figyelmet, figyelmességet, gyöngédséget! Kérdezzük meg! "Nem rossz a leheletem Drágám?" "Fürödjek le Szívem?" Vannak nők, akik kifejezetten imádják, ha hím nemű párjuk picit férfiasan illatos és persze viszont és úgy pajzánkodnak egymással...
Erről részletesebben a +18 részben írok és az interjúban beszélek ->>

szex - szerelem - nő viseli a nadrágot

A másik, amikor a nő irányít. Ez sokkal nehezebb! Ugyanis a férfiakat, főként az irányítható férfiakat néha szinte lehetetlen szóra bírni! 

Hölgyek! Lányok, Nők, Asszonyok!
Ha az emberetek nem beszél Hozzátok akkor baj van! NAGYON NAGY BAJ VAN!
Ráadásul egy férfinak még ha beszédesebb habitusú, akkor sem elegendő annyit mondani, hogy "Beszélj hozzám Édesem!" Egy férfit minél "bufurczabb" annál nehezebb szóra bírni! Azt meg, hogy megossza velünk a problémáit, netán az érzéseit, ahhoz aztán néha erőn felül körbe kellene udvarolnunk. 

szex - szerelem - terhek

Még pedig úgy, hogy megcsináltuk a műszakunkat a munkahelyünkön, utána rohanunk haza a második műszakot is vinni. Gyerekeink, szüleink meg az emberünk. Mosás, főzés, takarítás, bevásárlás, gyerekeket külön órára, edzésre, nyelvtanárhoz vinni. Aztán ezeken felül ha még otthon is dolgoznunk kell, mert a főnökség ezt is elvárja. Plusz ha a munkahely megköveteli, hogy iskolába is járjunk! Tanulás, házi feladat, vizsgázás. Nos joggal elvárhatnánk, hogy amikor végre késő este összerogyunk, a néhány óra alvást ne szexszualizáljuk már túl...

Riporter: Te szentég! Tényleg ennyi mindent kell csinálnia egy asszonynak? És a férfiak mit csinálnak eközben?

Természetesen vannak megoldások, de erről tényleg egy másik alkalommal beszélünk...

szex - szerelem - gyerekszáj

Kisfiúcska kérdezi:
- Apa! Mi az, hogy férfi? 
- Az egy olyan ember, aki erős, mindent kibír a családjáért, oltalmazza őket, gondoskodik róluk, csak értük él... 
- Apa, én is olyan férfi szeretnék lenni, mint ANYA...!!!

2013. november 14., csütörtök

Szex - Szerelem 11.14

Nem lehetsz Te a párod terapeutája, (orvosa)

Miért van annyi boldogtalan párkapcsolat?
Egyszer egy esküvőn a vőfély egy nagyon érdekes tanulságot mondott el rigmusban.
Azzal, hogy a fiatalok ma összeházasodtak, elkezdődött az életük.
De senki sem tudhatja, hogy ez az élet számukra örök boldogság
vagy sírig tartó bánat lesz…
A végig pusziszkodó násznépből mindenki “Sok boldogságot kívánt…”
a templomból kifelé jövet.

A lakodalomban a vőfély viszont a következő jó tanácsot mondta el, hogy mi kell
az örök boldogsághoz, miközben egy hatalmas főtt kakast tartott a tálalóján:
“Meghoztam a kokast a nagy taréjával
nem petél már többet a szomszéd tyúkjával…
Hanem ez a kokas nagy csínyt tett
kis menyasszonyunk lába közé egy lukat csípett.
Vőlegény urunk nekem esküvel fogadta,
hogy minden este ötször, hatszor ápolgatni fogja…”

Hogy ez a tanács az éppen aktuális fiataloknak segített-e azt senki nem tudhatja…
de látszott a páron, hogy talán ez volt az első alkalom, hogy valaki valamit
tanítani is akart nekik a szeretkezésről…

Szerinted normális dolog belekezdeni mindenféle tanítás és képzés nélkül a Világ és a társadalom legfontosabb egyéni vállalkozásába, az együttélésbe vagy házasságba?
A mi kultúránkban abszolút elfogadott, hogy senki semmit nem csinálhat intézményes oktatás és vizsgázás nélkül… Mint például az autóvezetés. Vagy hiába főz jól valaki, hiába ápol jól valaki ha nem vizsgázik le legalább 2 év iskola után, akkor nem dolgozhat.
Felkészületlenül nekimenni az együttélésnek…?
Igaza volt a vőfinek! Tényleg senki nem tudhatja, hogy “örök boldogságot vagy sírig tartó bánatot” okoz majd egymásnak a két ember...

2013. november 13., szerda

Szex - Szerelem 11.13

Kaptam olyan kérdést Tőletek, hogy ha ez ilyen hatékony, akkor miért nem szintetizálják és alkalmazzák ezeket a szereket a gyógyszeriparban?

Válaszom: alkalmazzák, és sajnos nem csak a gyógyszeriparban!
Évszázadok óta szintetizálják, azaz különböző vegyszerekkel kioldják állatokból és növényekből ezeket a vegyületeket. Ilyen többek között az ópium és egyéb kábítószerek, amelyek az eredményes szintetizálásnak köszönhetően olyan mennyiségben állnak már rendelkezésre, hogy egyetlen, az első kipróbálásnál, AZONNAL függőséget okoz a szer-vezetben. Fontos megjegyeznem, hogy semmilyen formában nem támogatom a drogfogyasztást! Meggyőződésem, hogy a szex-szerelem, a szeretet, a GYÓGYÍTÓ Szeretkezés minden korosztályban, szinte minden problémára megoldást tud nyújtani.

Van egy nagyon jó hírem és ez a legfontosabb!
A szeretkezéssel természetes úton egyszerre termelődő hormonok keverékét és hatását még semmivel nem tudták pótolni! Sőt még mindig erősebb azoknak a természetes és szintetikus szer-eknek a piaca, amik a nemi aktivitást serkentik :-)
Éljen a szer-elem! Éljen a szeretkezés! Éljen a szex… :-)

Még egyszer kihangsúlyozom a szex-szerelem, a szeretet, a GYÓGYÍTÓ Szeretkezés minden korosztályban, szinte minden problémára megoldást tud nyújtani. Ráadásul úgy, hogy a partnerünknek nem is feltétlenül kell benne hinnie. Egy fontos dolgot kell csak elsajátítania: magát a nemi aktust kell tudnia élvezni. Éééésss még az orgazmus (magömlés) képessége sem feltétlenül szükséges hozzá!!!

Fontos viszont megjegyezni, hogy a szélsőségesen bizar szexus NEM képes gyógyítani. A testi vagy lelki egész-séget fenyegető szexualitást semmilyen formában nem támogatom.

A Gyógyítás szeretkezéssel - különböző korosztályokban, különböző neműeknél más-más módon nyújt megoldást.
Ezért ”Nem lehetsz Te a párod terapeutája!”

Van egy jó hírem viszont! A szeretkezés, a szex, az örömszerzés, a GYÓGYÍTÓ Szeretkezés tanulható!
Ismeret - jártasság - készség - képesség - tudás
- Ha most hallottál először a GYÓGYÍTÓ Szeretkezés-ről, akkor már az ismeret szintjén vagy. Ez az a szint, amit nagyon hamar el lehet felejteni. Ha 21 napon belül nem kerülsz a JÁRTASSÁG szintjére, arra sem fogsz emlékezni, hogy mi ez az egész.
- Jártasságról, akkor beszélünk, ha már legalább 5-10 oldalt elolvastál, megnéztél egy legalább 15 perces videót a témáról. Valamint jártas vagy a netes keresésben az adott kulcsszavakra és 21 nap múlva is meg tudod találni a témában jártas, de leginkább készséges weboldalakat... (Készséges weboldal az, ahol egy szakértő kész tudást is adni a regisztrált látogatóknak.)
- Készség szintre akkor jutsz el, amikor már “kész” vagy IDŐT szánni a témában a tudást adó szakértők könyveire, videóira, rendezvényeire. (Nem csak az újságírók  cikkeit olvasgatni...)
- Képesség az, amikor az ismeretek már “képes”-en is képesek megjelenni lelki szemeid előtt, és ahogyan megjelennek Neked gyakorlod is azokat…
- A tudás a folyamatos önképzéssel és gyakorlással egyre közelebb és közelebb kerül Hozzád!

Éljen a szer-elem! Éljen a szeretkezés! Éljen a szex… :-)

2013. november 12., kedd

Szex - Szerelem 11.12

Problémás a SZEX?
Gyógyítás szeretkezéssel. Kutya harapást szőrével!
Nem lehetsz a párod terapeutája, (orvosa)!
...de akkor hogyan?

Nyilván Te is azonnali választ szeretnél a kérdéseidre - akkor kattints a +18-ra!

szex - szerelem - szerelmeskedés

Riporter: Szex, szerelem… Az emberek nem csak azért szerelmeskednek, hogy utódokról gondoskodjanak, hanem egy sokkal magasztosabb rendeltetésű célból is.

Mindamellett, hogy a szerelmeskedés, a szex a legizgalmasabb élményünk, a kielégítő szerelmeskedés és a szex között is alapvető különbség van.
A szex önmagában véve az öncélú örömszerzést, a nemi vágy kielégülését feltételezi.
A szerelmeskedés igényli a szerelmet is.

szerelem - szex

Riporter: Szerelem, szex. Honnan jöttek ezek a szavak az életünkbe?

A szerelem a magyar nyelvben egy összetett szó. A szer-elem a szer és elem kifejezésekből áll. A szer és elem a legősibb szavaink közé tartoznak. A magyar nyelv leírónyelv és rendkívül logikusan és egyszerűen írja le gondolatainkat, érzéseinket. Az a legegyszerűbb, ha a szavak jelentésében keressük az összetett tartalmat a szerelem-re.

szex - szerelem - szer

A "szer" jelentése maga az ősi ANYAG, az alapvető „vegyület”! Piszokul egy-szer-ű megérteni és rengeteg szavunkban található. Szer-etet, szer-vezet, gyógy-szer és még sorolhatnám.

szex - szerelem - gyógyszer

Riporter: Ez valóban fantasztikus! A felsorolással megérkeztünk az első állításhoz, hogy “Gyógyítás szexszel, szerelemmel, szeretkezéssel”!

Igen! A szerelmeskedés mint GYÓGY-SZER!
A gyógy+szer+ész = megoldás a betegségekre! Nem fantasztikus a magyar, hogy milyen egyértelműen magyar-ázza a dolgokat??? :-)
A tudatos szerelmeskedés, adott esteben a szex is nagyon komoly gyógyító erővel rendelkezik, de erről később beszélek bővebben...

szex - szerelem - elem

Riporter: Szex, szer-elem… Mit jelent az elem?

Az "elem" jelentése - sokféle apró rész, amely együtt egy egészet alkot.
A SZER-ELEM tehát = egy csoda vegyület + még sok apró részlet, amely együtt egészet alkot.
…és akkor folytathatjuk a magyar-ázást akként, hogy az egész-ség-et a két fél alkotja, a férfi és a nő szer-elem-ben!!!

szex - szerelem - vegyület

Riporter: Azon gondolkodtam, hogy ezt hogyan lehetne angolra fordítani??? Szerintem sehogy!
De mi az a csoda vegyület, ami azt a különleges, eufórikus állapotot idézi elő, amelyet szerelemnek nevezünk?

A “szerelem” csoda vegyülete (többek között) az endorfin nevű hormon. A sok más izgalmas hormonon kívül (pl.: oxitocin és prolactin) ez az egyik legfontosabb. Ígérem nem sok idegen szót fogok használni, csak ha nagyon muszáj... 

szex - szerelem - endorfin

Az endorfin a boldogsághormon, amely akkor választódik ki a szervezetben és lökődik bele a véráramba, amikor szerelmeskedünk. Már az kiváltja a termelődését, ha szerelmeskedés közben csókolódzunk, simogatjuk, kényeztetjük egymást.

szex - szerelem - gyógyítás

A gyógyításhoz önmagában ez a hormon is jelentősen hozzájárul. Azonban vannak olyan hormonok, amik kizárólag szeretkezés illetve szex közben termelődnek. Valamint vannak olyan hormonok, amik csak az orgazmuskor illetve a spermában jelennek meg.
A “szer”-ek és “elem”-ek együttes hatása rendkívüli hatékonysággal gyógyítanak szinte minden betegséget, akár még egy csonttörést is…

2013. november 11., hétfő

Szex - Szerelem 11.11

Először vagy itt, akkor kezdjük egyből a lényeggel!!!

Nem fogok álszenteskedni! Azért jöttél ide, mert van egy problémád, amit NAGGYON gyorsan meg akarsz oldani!

JÓ HELYEN JÁRSZ :-)

Gyorsan összefoglalom, hogy mi a gond.
Úgy érzed a párod nem becsül meg eléggé! Többet érdemelsz egy kapcsolatból és különben is baj van a szex-szel, és mindezért a párod a felelős! Most azért jöttél ide, hogy különleges praktikákat, ötleteket, módszereket kapj arra, hogy hogyan tudd megváltoztatni a partnered hozzáállását ehhez az egész “kapcsolatosdihoz”...

Jó hírem van!!!
KÉPES VAGY RÁ :-)

Azonban először is nézz körül a Magad bugyijában, a Magad gatyájában!
Szagolj bele és ha tetszik akkor az a gond, ha meg nem akkor az a gond!

MÍÍÍ? HóóóóGY? MI VA”?

Először is a Te szád büdös! Igen igen! A Te hónaljad büdös, a Te nemi szerved rossz szagú és még sorolhatnám a leggyakoribb párkapcsolati problémákat.
A szagok!!!
Ez az egyik, amiből erednek a problémáid…

A Te BIOKÉMIÁdBÓL, a Te higiéniádból!

A másik a Kommunikáció!
Volt egy pár anno, akik azzal keresett föl, hogy már évek óta nem működik a szex közöttük. Később majd elmesélem a részleteket, de a lényeg az volt, hogy a srác imádta az orális szexet, a csaj is imádta a srác ondóját. Azonban a csaj szerint a srác feneke egyre gyakrabban volt undorítóan sz@r szagú. Bármennyire is bejött a nyelés a csajnak, szerencsétlennek már minden baja volt a pasival…
Évek! Érted??? Évek teltek el ezzel a kommunkációs átokkal súlytott “szerelemben”. Egyre több veszekedéssel, normális prütykölés nélkül, teletek el a már pótolhatatlan esztendők, mire eljutottak hozzám és megoldottuk a problémát!

A párterápiában külön-külön is beszélgetek a “fiatalokkal”! Én még a 77 éves maminkát is FIATAL nőnek látom, ha még kívánja a szexet…
Szóval akár személyesen, akár telefonon, akár Skypeon, sőt még e-mail-lel is oldattam már meg párkapcsolati problémákat.

Szóval a legjobb helyen vagy! Hozd a párod! Piszokul nagyokat fogtok szerelmeskedni azután, hogy dumáltunk….! :-)