2014. szeptember 29., hétfő

Szex - Szerelem 09.29

Riporter: Múltheti Szex, szerelem blogunkat, a "révbe-ért" jelenséggel fejeztük be...

szex - szerelem - Nitai

Kornél: Általában a "révbe ért" asszonyok azért híznak el, mert a fiúk is "révbe érnek". Egyszer csak minden nagyon kényelmes. Fiatalasszony mondta, jó pár évi házasság után: 
- A férjem este mikor mellém fekszik kitakar, rámfordul, megdug, betakar. 
Dehogy mit akar?

szex - szerelem - magamnak

Az asszonynak évek óta nincs orgazmusa a férje által. 
- Magamnak intézem - mondja.
Ez még a jobbik eset. 
Szóval mi férfiak amúgy sem büszkélkedhetünk - a női figyelmességhez és gyöngédséghez képest meg pláne nem - a hú de nagy előzékenységünkkel.

szex - szerelem - hintázgat

Bennünket erre tanítani kell. Mert Pistike az oviban simán odamegy a békésen hintázgató Juditkához és kilöki hátulról a hintából. Hogy jól pofára essen!
Amikor az óvónéni megkérdezi tőle:
- Ezt miért csináltad?
Húzogatja a vállát és szipogva feleli megbánva tettét, hogy:
- Nem tudom...

szex - szerelem - férfi

Pedig a dolog nagyon egyszerű. Tetszik neki a kislány. Sajnos mi férfiak alapból így vagyunk kódolva. Ha tetszik valami, férfi-tudattalanunk okoz és nem hatást gyakorol. A hatás és okozó viselkedésről egy későbbi Szex, szerelem blogunkban beszélgetünk majd.

szex - szerelem - örömet

Ismerjük a mondást? Bánatot okozni, örömet szerezni. És nem fordítva! Hihetetlen, hogy ezt milyen sokan használják helytelenül. Még néhány neves író is.
Azt, hogy egy férfi örömet tudjon szerezni, nagyon tudatosan kell elsajátítania, mert alapból nem evidens. Sajnos helyből, nem értelemszerű.

szex - szerelem - elismerést

Abból is látszik, hogy amikor (fiatalabb) férfi szerez örömet egy nőnek, dicséretet, elismerést vár. Férfitermészetünknél fogva az első nem tudatos, tényleges önzetlenség a gyermekeinkkel kapcsolatosan jelentkezik először. Azonban az sem minden apánál.

szex - szerelem - gyönyörködik

Vannak asszonyok, akik a gyermek megszületésétől várják a férfi megváltozását. 
De az nem jó! 
Mert általában akkor tetten érhető igazán, amikor egy férfi szerelmes a feleségébe. Úgy gyönyörködik a gyermekei vonásaiban. És véli felfedezni a szerelméhez hasonlókat.

szex - szerelem - tudatos

Szóval egy nő orgazmusa nagyon tudatos figyelmességet igényel tőlünk férfiaktól. Nagyon tudatos odaadást, önzetlenséget, önfegyelmet és még sorolhatnám. Sokan hiszik, hogy szerelmes férfi helyből ilyen. Talán ez a női elvárás a világ egyik legnagyobb tévedése.

szex - szerelem - lennének

Drága Hölgyeim! 
Ha a szerelemmel, a szertettel minden megoldódna. Akkor nem lenne az orgazmusotokkal sem semmi gond. Akkor maguktól jönnének az emberekből a jó dolgok. Akkor nem lennének gazdasági válságok, nem lennének fegyverek. Nem lenne erőszak, stb.

szex - szerelem blog

Hölgyeim! A férfiak szerelme teljesen más, mint a Tiétek. Semmivel sem kevésbé szenvedélyes, de akkor is teljesen más. Korábbi Szex, szerelem blogunkban már sokat beszéltünk róla. Most a női orgazmus kapcsán is nyilvánvalóvá vált.

szex - szerelem - orgazmus

Nekünk férfiaknak a női örömszerzést külön el kell sajátítanunk, külön meg kell tanulnunk. Ráadásul a női orgazmus sokkal inkább lelki folyamattal indul Nálatok. Hozzánk képest.
A jó hír, hogy megtanulható. Elsősorban akarás és hozzáállás függvénye. A férfi és a nő részéről is.

szex - szerelem - orgazmusa

Ugyanis bizton állíthatom, hogy nincs az a férfi, aki 100%-osan képes megállapítani aktus közben egy nőről, hogy mikor volt, hány volt vagy volt-e egyáltalán orgazmusa. Mindenesetre egy férfinak sokkal jobban kell erre figyelnie, minden tekintetben.

szex - szerelem - elélveztél

A legnehezebb általában kikérdeznie az asszonyát erről. Feltenni a kérdést a lehető legodaadóbban:
- Elélveztél Édesem?
Ráadásul a nők gyakorta elhallgatják.
A legmarkánsabb jelzés azonban egy nő részéről, ha utána alhasi fájdalmakról számol be.

szex - szerelem - boldogok

Na akkor gáz van. Nem teljesítettük férfiúi kötelességünket. Nem elégítettük ki szeretett nőnket, asszonyunkat. Pedig ő az, aki végtelenül odavan értünk. Bármit megtenne azért, hogy jól érezzük magunkat, hogy boldogok legyünk vele, és hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt.

szex - szerelem - szeretünk

Férfiként számunkra ugyanolyan megnyugtató élmény kielégíteni azt az asszonyt, akit szeretünk, mint egy nő számára kielégíteni szeretett férfiját. Sőt teljesítmény centrikusságunknál fogva - ha szeretünk - sokkal fontosabb a szeretett nő kielégülése mint a magunké.

szex - szerelem - orálisan

Azonban ennek létrehozása egy gyakorlatlan hímvesszővel szinte kivitelezhetetlen vállalkozás. Mindenek előtt a férfinak (nőnek is) meg kell tanulnia orálisan kielégítenie kedvesét. Persze ehhez szükséges a nemi szervek igen gondos tisztán tartása.

szex - szerelem - férfija

Azt, hogy egy nőnek aktus előtt esetleg hüvelyöblítést is kell csinálnia, egyetlen valaki tudja csak megmondani. A férfija. Megint csak tehát a kommunikáció. A nőnek kérdéseket kell feltennie a párjának:
- Szereted az ízemet, a szagomat, illatomat? Minden rendben velem?

szex - szerelem blog

A kérdés után nagyon, de nagyon figyelnie kell a nőnek a férfi reakcióira. Ha túl sokáig gondolkodik a válaszon akkor nem biztos, hogy minden oké. Ez egy óriási téma, úgy hogy egy későbbi Szex, szerelem blogunkban részletesen átbeszélgetjük majd.

szex - szerelem - ujjaival

Szóval! Nem tudom ki találta ki először az orális szexet, de egy férfi szája, ajkai és nyelve, - együtt az ügyes ujjaival - olykor sokkal alkalmasabb a női orgazmus eléréshez, mint a hímvessző maga. Ráadásul a korai magömlés sem zavar bele az aktusba. Sőt!

szex - szerelem - hímtagja

Micsoda élmény már egy nőnek, ha a férfi felajzottan, a szájával tapad rá a csiklójára. Ujjai a hüvelyen belül a G-pont euforikus határait feszegeti. A gyönyörtől annyira felizgul a férfi is, hogy hímtagja a nő lábfejére lövelli értékes, forró láváját. Fiatalok előnyben. Halottam már hölgy páciensemtől ilyenről, de még rajzfilmen sem láttam.

szex - szerelem - magömlés

A kielégítő női orgazmushoz, a kontrolláltan időzített magömlés eléréséhez vezető úton, - ha a pár megfelelő mennyiségű időt teremt rá, akkor - nem lesz gond. Az időt viszont csak a szeretet tudja hosszútávon, biztonságosan és a vágyakozást folyamatosan...

Riporter: Melyik a jobb? A napi párperces szex vagy a heti több órás? Következő Szex, szerelem blogunkban erről beszélgetünk...