2014. október 6., hétfő

Szex - Szerelem 10.06

Riporter: Melyik a jobb? A napi párperces szex vagy a heti egyszeri, de több órás? Mai Szex, szerelem blogunkban, erre a kérdésünkre is választ kapunk...

szex - szerelem - idő

Kornél: 
Az idő! 
Gyakorta jobb lenne a pároknak, ha csak hetente egyszer szerelmeskednének, de akkor több órát szánnának az együtt töltött minőségi időre, mint a napi párperces szex...
Óriási különbség!
Természetesen ez is habitus függő!!!

szex - szerelem - másnap

Vannak olyan nők illetve férfiak, akiknek úgy működik jól a szexuális kapcsolatuk, hogy naponta párpercet szexelnek és azalatt mindkettőjük megelégedésére beteljesedik az orgazmusuk. És ahogyan Dr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyász mondta:
"- Másnap is akarják..."

szex - szerelem - kipróbálni

Ha működik, működik. Ha a kedvüket ebben lelik, akkor csinálják így! Bár találkoztam olyan párral, akiknél a férfi panaszkodott arról, hogy:
- Időnként szeretnék több időt, és esetleg mást is kipróbálni. De szex után az asszonynak már úgy érzem nincs ideje igazán rám...
Az időt viszont csak a szeretet tudja hosszútávon, biztonságosan - és a vágyakozást folyamatosan - fenntartva megteremteni.

szex - szerelem - akár nő

Ha nincs meg az igazi szeretet két ember között, akkor a szexuális aktus lefojtatása után, a türelmetlenebb félnek van gondja ezzel. Akár nő, akár férfi, ha szeret, akkor még szívesen marad a kedvese ölelésében. Akár nő, akár férfi. A tapasztalt terapeuta látja, ha gond van.

szex - szerelem blog

A férfiak bufurcabbnak tűnhetnek, de ez is nagyon habitusfüggő. Több órát beszélgettünk már korábbi Szex, szerelem blogjainkban a különböző vérmérsékletű emberek szexuális attitűdjéről. Már a Google is hozza, ha rákeresel. Pl.: szex - szerelem - szangvinikus 

szex - szerelem - csak szex

Szóval ha egy nő már nem találja a helyét a pasi mellett szex után. Nincs ideje. Unatkozik vagy figyelmetlenül viselkedik. Nem figyel már a pasira, akkor neki ennyi volt. Csak szex és más semmi.
Ha viszont inni valót kínál - a nagy menet után - és maga is megszomjazik és iszik.

szex - szerelem - odabújik

Majd odavonja magához a férfit vagy odabújik hozzá, és hallgatja a feloldódott férfi kitárulkozását, akkor mindkettőjüknek sokkal többet jelent az együttlét lehetősége a puszta aktusnál. Másik eset, amikor egy fiatalasszony panaszkodott, hogy: 
- Az ember utána szinte azonnal elalszik...

szex - szerelem - megnyugvást

Kevés nő tudja, de ez sok esetben nem az érdektelenséget, hanem sokkal inkább a végtelen megnyugvást jelenti. Azt is hozzáteszem, hogy egy-egy aktus, egy férfiból jó pár száz méter futással egyenértékű energiát vesz el. Valószínű a Te férfidnál is.

szex - szerelem - ondótermelés

Nőknél nincs ilyen jellegű energia felhasználás, mivel nincs kiáramlás. Nincs utána - a szervezet energiáit igénybe vevő - ondótermelés.
De maradjunk az időnél. Két dolog van, ami minden vegyszernél, minden gyógyszernél, minden kezelésnél erősebben hat.

szex - szerelem - megoldás

Bármilyen problémáról, helyzetről, betegségről, energia utánpótlásról legyen is szó.
Ez a két rendkívül hatékony megoldás:
- Az idő! A pihenéssel töltött, a feltöltődésre, a gyógyulásra szánt idő.
Másik (látszólag a pihenés ellentéte)
- a határozott cselekvés.
A szexuális problémák megoldásához is ez szükséges.

szex - szerelem - örömködni

Akkor jelentkeznek a különböző zavarok, ha a pár teljesíteni és nem örömködni akar. 
Probléma:
Feleség mondja:
- A férjem képtelen eljuttatni engem az orgazmushoz. 
Feladat:
- Határozott cselekvésre van szükség és időre.

szex - szerelem - élmény

Határozott cselekvés a nő részéről, hogy aktus közben megmutassa a férjének, párjának, hogy magát hogyan képes eljuttatni a csúcsra. Legyen ez élmény a férfinak, és nem frusztráció. Okos nő képes kontrollálni a helyzetet.

szex - szerelem - élvezzen

Hogyan?
Például egyik kezével vagy ajkaival a férfiját izgatja, másikkal magát. Férfinak és nőnek míg össze nem szoknak, törekedniük kell arra, hogy előbb mindig a nő élvezzen el!
Függetlenül attól, hogy lehet a férfi felizgatása, időnként esetleg hosszabb időbe telik már.

szex - szerelem - blog

A teljesség igénye nélkül mondom el most nagyon röviden! 
- Mi általában a legbeváltabb megoldás, ha aktuskor a nőnek orgazmushiányos problémája van, azonban önkielégítéssel képes elérni azt? (Későbbi Szex, szerelem blogunkban részletesebben majd.)

szex - szerelem - merevedés

Gyors segítség, összefoglaló! 
Ilyenkor a helyes sorrend tehát 
1/1. A férfi felizgatása. Merevedésének elérése, hogy motivált legyen a nőhöz. 
1/2. Közben a nőnek éreznie kell magában - a szeretett férfiának ingerlése közben, - hogy számára ez kéjes, izgató érzés, ahogyan a férfi merevedik.

szex - szerelem - orálisan

Rá is segíthet magának, hogy benedvesedjen.

2. A nő kielégítése orálisan vagy manuálisan. Esetleg egyszerre. Gyakorlott párok esetében már párzási aktussal, közösüléssel is próbálkozhatnak.

3. A férfi kielégítése orálisan vagy manuálisan. Esetleg egyszerre. Gyakorlott párok esetében már megszakított közösüléssel, párzási aktussal.

szex - szerelem - párterápia

Hangsúlyozom, hogy ezek, - valamint a következőkben elmondottak is - most csak a legbeváltabb módszerek. És a teljesség igénye nélkül. Sok esetben a párterápia, illetve a kifejezetten szexuálterápiás otthoni gyakorlatok érnek el komolyabb eredményeket.

szex - szerelem - szégyenlős

Gyakorta viszont az a probléma, hogy a férfiak szégyenlősek előttünk. De még az orvosok előtt is. Pedig erre a szakemberek előtt semmi okuk nem kell, hogy legyen. Hiszen hihetetlen mennyiségű esetet hallottunk már valamennyien, akik ezzel foglalkozunk.

szex - szerelem - odaadással

Az a férfi, aki aztán felkeres párjukkal együtt bennünket, bizton állítom, hogy:
- Nem lesz az az ember, mint azelőtt.
Mert ki mondja el a kedvesének, hogy a korai magömléses vagy a nemi potenciájával kapcsolatos problémáját, milyen női odaadással lehet megoldani.

szex - szerelem - orális

Mindkettőnek, de főként a korai magömlés problémájának leghatékonyabb megoldása a női orális befogadás vagy ha ettől óckodik, akkor a manuális ingerlés. Szinte kizárólag egy tapasztalt, orálisan vagy manuálisan odaadó nő tudja megtanítani egy férfinak a magömlése kontrollálását. És ő sem egyik napról a másikra.

szex - szerelem - prostituált

A másik megoldás a férfi onanizálás. Azonban ez megközelítően sem olyan hatékony, mint egy tapasztalt nő elszántsága.
Esetleg prostituálttal. Azonban nagyon ritka az olyan prostituált, akinek érdeke, hogy a férfi minél később élvezzen el. Ritkább mint a fehér holló!

szex - szerelem blog

Aztán van még az érzelmi illetve a fizikai impotencia. A házon kívüli impotencia kapcsán már szóba került a férfiak nemi potenciája. Egy későbbi Szex, szerelem blogunkban fogunk ezekre a szexuális problémákra részletesen visszatérni.
*** - ***

szex - szerelem - elhanyagolás

Néhány a szexualitást, a nemi kapcsolatot érintő probléma rövid áttekintése után kanyarodjunk vissza a "révbe jutott" nők emberükhöz történő hozzáállására, szexuális elhanyagolására! Az elhanyagolás és az elhanyagoltság okaira. 

szex - szerelem - pártalálás

Aztán a netes pártalálás kézenfekvő megoldására. 
Egy gyorsan jött, szexuálisan teljesebbnek tűnő, új kapcsolatra, ami ha mégsem válik be, mi történik...
Szintén Szenes Iván a dalszöveg szerzője:
De mit tehet az ember
Egy eltört szerelemmel
A szétszakított álmot
nem javítja senki
Egyszerűen....

Riporter: Következő Szex, szerelem blogunkat ezzel folytatjuk...