2014. szeptember 23., kedd

Szex - Szerelem 09.23

Riporter: Előző heti Szex, szerelem blogunkban, az édes-kettesről kezdtél el beszélni...

szex - szerelem - édes-kettes

Kornél: Tudatosan kell törekedniük a párkapcsolatban élőknek, hogy a hétvégéjükből, szabadnapjukból töltsenek együtt, - heti rendszerességgel, csak édes-kettesben - több órát. Ebben az időben meg kell valósulnia közöttük a
- testi, 
- lelki, 
- szellemi, 
- szociális és 
- szexuális élményeknek és harmóniának.

szex - szerelem - tévénézés

Nem arról szól tehát, hogy ennek az időnek a fele - ha még hosszabbítás, szünet, 11-esek is vannak, a foci VB-n, akkor - tévénézéssel telik. Szoktam azt javasolni a párnak, hogy:
- Tekintsenek vissza arra az időszakra, amikor még csak jártak! Akkor mit csináltak együtt?

szex - szerelem - minőségi

Sokszor derül ki húsz, harminc, negyven feletti fiatalokról, hogy sajnos akkor sem töltöttek el úgy igazából minőségi időket. Pláza, mozi, bulik, munka, tanulás, közlekedés, és megannyi hétköznapi dolgok töltötték ki akkor is az életüket. Szabi alatt meg fesztiválok, haverok, cigi, pia...

szex - szerelem - révbe jutott

Sosem voltak igazán hosszabb időt édes-kettesben. Most meg már itt a kisbaba. Fiatalasszony álmai teljesültek - "révbe jutott" az élete. Elengedi magát. Elhízik a terhesség alatt. Frizurájával, ápoltságával már nem foglalkozik. 
- Férjnél vagyok. Már nem kell tetszenem senkinek - gondolja.

szex - szerelem - akar élni

Nem törődik az urával. Úgy érzi, hogy az anyaság, a pici - az mindenek felett. Úgy jár kell a családjában, mint az anyakirálynő, akinek millió meg egy gondja van az aktuális helyzetében. A minőségi időről meg soha életében nem hallott. Férje aztán megelégeli a dolgot. Ő most akar élni.

szex - szerelem - évtizedek

Régebben az így járt suhancok a kocsmában vigasztalták egymást sörrel, borral, pálinkával. Cigiztek, alkoholistává váltak és ők sem törődtek már az asszonnyal. Csináltak még pár gyereket neki, aztán azt nyögték anyagilag. Munka, evés, ivás, tv, alvás.
Évtizedeken keresztül.

szex - szerelem - internet

Azonban jött az internet. Fiatalok már nem a kocsmában találkoznak, hanem a fészen, a telójukon, esetleg még bulikban. Óriási kapcsolati háló alakul ki körülöttük. Aztán jöttek és egyre jönnek a modern, magukat közösségi médiának álcázó társközvetítő weboldalak.

szex - szerelem - jóhiszeműen

Lényegük az, hogy oda már nem is magának az egyénnek kell beregisztrálnia magát. Nagyon trükkös! Ugyanis a facebookon megadott adatainkkal, képeinkkel, automatikusan kerültünk be egy társközvetítő adatbázisába. Mivel jóhiszeműen elfogadtuk egy közeli barátunk ajánlását.

szex - szerelem - frappáns

Gyakorta egy olyan ajánlást ráadásul, amely egy előre okosan megírt, frappáns szöveg. Rá is csodálkozunk, hogy:
- Hogyan lett hirtelen ilyen választékos a Peti, a Zsófi...? Tök lelkesnek látszik! Nézzük csak! Miért is van annyira odáig! - Gondoljuk, és gyanútlanul már benne is vagyunk egy másik rendszerben...

szex - szerelem - társkeresőn

Hallottam már jó néhány párkapcsolati problémát az így kialakult helyzetekről.
- Te fenn vagy egy társkeresőn? - Szegezte neki a kérdést az egyik páciensem a férjének.
- Miiii? - kérdezi kikerekedett szemekkel a srác.
- Kolléganőm mutatta *nagyon kaján önelégültséggel* a képedet a neten, a társkeresőn. Így kell, hogy megalázzál? - Sírja el magát a nő.

szex - szerelem - blog

Borzasztó dolgok történtek ezek után a kapcsolatukban. Borzasztóak. Egy későbbi Szex, szerelem blogunkban részletesen elmesélem a sztorit. Most csak annyit, hogy szerencsére időben jutottak el hozzám. Én mutattam meg mindkettőjüknek, hogy ez mekkora ármány és hogy hogyan működik mindez. 

szex - szerelem - zseniális

A weboldal megalkotói részéről egy zseniális felismerés, zseniális szoftver, zseniális gigantikus méretű internetes vállalkozás. No de nézzük a gyanútlan nőkre és férfiakra a hatását! Egyszer csak megjelenik - akár a telónkon is - egy nő/férfi, aki azt hirdeti magáról, hogy X cm magas, Y kg súlyú és független.

szex - szerelem - tetszünk

A szoftver játékossága, professzionális mentális trükkjei, és látszólag a mi döntéseink alapján azt írja ki, hogy tetszünk egymásnak. Nos kevesen tudják ezekről, a legsikeresebb ilyen jellegű társközvetítő weboldalakról, hogy marketing-pszichológusok dolgozzák ki.

szex - szerelem - leggazdagabb

Dollármilliárdos árbevételű, irdatlan méretű vállalkozásokról van szó. Az egyik ilyen világhírű közvetítő rendszernek magyar tulajdonosa van. Gattyán György, - a több mint százmilliárdos vagyonával - néhány év alatt lett Magyarország harmadik leggazdagabb embere.

szex - szerelem - esélye

Szóval a gyanútlan felhasználónak esélye sincs nem beleszeretni az infosztrádán így valakibe. Esélye sincs az óriási tömegű kínálat miatt "nem vásárolni" valamit. Ráadásul a beetetési időszak teljesen ingyen van. Ha fizetni kell is érte, pár száz forint negyedévente.

szex - szerelem - ismerős

A családi kasszában fel sem tűnik, mert nem tízezrek, mint egy prostituált. Ráadásul minél kisebb a város, ahol az elhanyagolt fiatal férj él, annál nagyobb a valószínűsége, hogy ismerőst is talál.
- Nééé! Nem is tudtam, hogy Erika már nincs együtt Norbival!

szex - szerelem - flörtölgetés

- És Erika még a két gyerek szülése után is nagyságrendekkel jobban néz ki, mint az elhízott feleségem.
Elindul a kapcsolatfelvétel a szép fiatal asszonnyal. Neten minden sokkal gyorsabb. Csetes flörtölgetés. A körülmények rendezettek. Gyerekek a nagyinál. Üres a lakás.

szex - szerelem - oktatás

- A cég a hétvégén tanulmányi utat szervez - mondja hősünk otthon a feleségének.
Eltűnik a hétvégére. Mobilja kikapcsolva, hiszen oktatás van. 
Oktatás van persze! Olyan dolgokat tanít meg neki a faképnél hagyott fiatal asszony, hogy a profi prostik megirigyelnék.

szex - szerelem - dől a lé

Ugyanis mi történt Erikával? "Révbe jutott" elhízott és elhanyagolta a férjét. Az meg aztán mint sikeres vállalkozó lelépett a titkárnőjével. A fővárosban lett egy múlti alcége. Dől a lé! De mivel minimálbérre van bejelentve - egy tróger, hogy alig gondoskodik a gyerekeiről.

szex - szerelem - önbizalmat

Erika egy ideig nagyon sajnálta magát a történtek miatt. Mondanom sem kell, hogy mennyi lelki szenvedéssel ment keresztül a hat érzelmi stáción. Az első stációban annyira nem bírt enni, hogy pár hónap alatt húsz kilót fogyott. Jól jött! Önbizalmat adott neki.

szex - szerelem - minőségi szex

A hetedik stációra azonban összekapta magát. Két évig tartott. Közben megtanult mindent, amit a minőségi szexről tudni kell és azzal együtt hihetetlen élményekben van része szexuálisan az új barátjával. Aki azonban még mindig nős. De már nem sokáig. 

szex - szerelem - révbe ért

Erika piszokul jól főz. Az ágyban pedig úgy kényezteti a férfi hímtagját és annyiszor, hogyha a volt férje tudná, sírva könyörögné vissza magát a volt feleségéhez. Ugyanis a jelenlegi "révbe ért". Erika viszont egyre szebb, egyre vonzóbb, egyre nőiesebb. Egyre sikeresebb a munkájában is.

szex - szerelem - kevés

Mindez abból indult el, hogy két fiatal házas férfinak is elengedte magát a "révbe ért" ifjú felesége. És kevés lett a szex. Ismerethiányos helyzet otthon. Hisz a jó szerelmeskedéshez minőségi idő szükséges. És rendszeresen. A jó szexhez idő és rendszeres gyakorlás kell.

szex - szerelem - impotencia

Szexuálterapeutaként azt tapasztalom, hogy a leggyakoribb szexuális probléma:
- az orgazmus hiánya, 
- a korai magömlés, 
- az érzelmi impotencia.
- Majd később az fizikai impotencia. 
Leggyakrabb okai ezeknek, a 
- nem megfelelő párkommunikáció 
és a 
- kevés idő.

szex - szerelem - kényelmes

Kevés lett a szex! Általában a "révbe ért" asszonyok azért híznak el, mert a fiúk is "révbe érnek". Egyszer csak minden nagyon kényelmes. Fiatalasszony mondta, jó pár évi házasság után: 
- A férjem este mikor mellém fekszik kitakar, rámfordul, megdug, betakar. Dehogy...

Riporter: Jövő heti Szex, szerelem blogunkat innen folytatjuk...