2014. augusztus 18., hétfő

Szex - Szerelem 08.18

Riporter: Ezen a héten lesz a nyár legnagyobb magyar ünnepe. Augusztus 20. Két nappal korábbi Szex, szerelem blogunkban, István királyunk kapcsán az ősi magyar titkokról is beszélgetünk...

szex - szerelem - enyhítik

Kornél: Múltkori Szex, szerelem blogunkban a beszélgetést ott fejeztük be, hogy akik a hét lelki folyamatot nem ismerik, lerekedhetnek a 2. vagy a 3. pontban. Akkor aztán a túlsúlyba menekülnek. Esetleg alkohollal, drogokkal enyhítik szenvedéseiket. A 6-dik érzelmi állapot a legveszélyesebb. Sajnos ott már gyakori az önkezűség. És a tragikus vég is.

szex - szerelem - megnyugvás

Te NE KERÜLJ ILYEN HELYZETBE SOHA!
Ugyanis a megoldás! A 7-dik stáció megnyugvása, egész-sége és tenni akarása következik.
Tudd, hogy az 1-ről a 2-re, majd az 5-ről a 6-ra jutni ősi magyar kifejezések. Ősi magyar tapasztalatok.

szex - szerelem - állapot

TE MÁR TUDOD!
Tudod a megoldást! 
***Ott tartottunk korábban, hogy addig nem lesz normális kapcsolatod, amíg több sebből vérzik a lelked. Amíg a hat érzelmi állapoton nem mész keresztül.
Megteheted, hogy

szex - szerelem - kapcsolatban

1. azonnal belemész egy új kapcsolatba, de nem lesz normális. Ugyanúgy keresztül megyünk a hat stáción. Ha kapcsolatban vagyunk hanem. Láttam már nőt is férfit is ilyen helyzetben. Olyanokat, akik nem ismerték a hat érzelmi állapotot.

szex - szerelem - hála

Ismerethiányos helyzetben, a másiktól remélték megmentésüket. A másik szerencsétlen pedig ápolta sebeiket. Abban reménykedett, hogy ha meggyógyul, teljesen övé lesz a nő, a férfi. Nagyon sok olyan kapcsolatról tudok, hogy a másik kitartásából fakadó hála aztán elkötelezte a felgyógyultat.

szex - szerelem - megmentő

Életben maradt és cserébe az életéért mindent megteremtett megmentőjének. Mindent. Akár élete végéig. Még mielőtt bárki pálcát törne bárki felett, elmondom. Láttam több, nagyon harmonikusan élő, családot, nemzettséget-alapító embereket így összejönni.

szex - szerelem - biztonság

Hogy boldogok-e azt nem tudhatjuk. Kifelé azt mutatják. Mindenesetre az látszik rajtuk, hogy biztonságban vannak. Főként az anyagi biztonság a feltétele ezeknek a kapcsolatoknak. Valamint vagy a közös gyermek. Közös vállalkozás. Vagy közös vagyon.

szex - szerelem - bölcsesség

2. Másik. Megpróbáljuk magunkat térben és időben elfoglalni mindenfélével. Tudatosítani magunkban a legeslegnagyobb és leginspirálóbb bölcsességet, a király őseinek bölcsességét, hogy:
"- Bármekkora fájdalom is van most Benned... Gondolj arra, hogy: elmúlik..."

szex - szerelem - elmúlik

Az idő minden sebet begyógyít. Ha megismerjük a lelki folyamatainkat. Minden stációnak, mind a hat érzelmi állomásnak az okát és a lezajlásának módját, akkor elébe tudunk menni a tudattal, hogy elmúlik. Ezzel le tudjuk csökkenteni az időtartamát és a fájdalom erejét.
ELMÚLIK...

szex - szerelem - 7. stáció

Királyunk tehát a hat stáció fájdalmainak elmúlása után a
   7. stáció-ban van.
Velünk együtt. 
A pártalálás folyamata szempontjából fogjuk kielemezni ezt a rendkívül ideális érzelmi állapotot. A hatalom ura is ekkor hirdeti ki országában, hogy újabb asszonyt keres. 

szex - szerelem - Bill Gates

Bizonyára az akkori Facebookon ugyan olyan hamar elterjedt a hír, mintha ma Bill Gates osztaná meg azt, hogy: 
- 177 cm, 76 kg, számítástechnikát, Windowst és utazást kedvelő férfi keresi élete párját. Részletes önéletrajzzal és bemutatkozó videófilmmel jelentkezni lehet a titkárnőmnél@microsoft.com e-mail címen.

szex - szerelem - pártalálás

Viccet félretéve. Ebben az érzelmi állapotban az ember kudarctűrő és sikerremélő képessége a legerősebb. Ilyen érzelmi állapotban szabad igazán elkezdeni a pártalálást.
Ilyenkor érdemes olyan könyveket, DVD-ket, rendezvényeket, tréningeket keresni, amik a pártalásban segítenek.

szex - szerelem - csoportos

# 1/2/2
Másik a csoportos terápiák vagy rendezvények, táborok. Olyan közösségi szerveződések, ahol gyakorta látunk olyanokat, akik sokkal nagyobb gondjukból épültek fel, mint amilyen a mi helyzetünk. Ezeken a csoportos együttléteken nagyon sok gyakorlatot is kapunk.

szex - szerelem - tréning

Annak érdekében, hogy a különböző stációk lefolyását jelentősen fel tudjuk gyorsítani. Jómagam többek között Szalay Ádám tréningjén is részt vettem. Igen jól hallottad. A TV2 Napló főszerkesztője személyiségfejlesztő trénerként is dolgozik feleségével.

szex - szerelem - jó érzés

Ádámmal személyesen először egy másik rendezvényen találkoztunk 2011-ben. Rendező-operatőrként dolgoztam ott. Mi vettük fel Ádám eladást és nagyon tetszett neki. Jó érzés, amikor egy másik szakember is elismeri az ember munkáját.
Íme:

szex - szerelem - edzés

Akkor hívott meg aztán a többnapos személyiségfejlesztő tréningjére. Örömmel vettem részt rajta. Szívesen osztom meg Veletek azokat a gyakorlatokat, amelyeket ott is gyakoroltunk. 
Egy-egy ilyen tréning olyan, mint a sportolóknak az edzés. Rendszeresen edzünk ezért.

szex - szerelem - megcsináljuk

A csoportos edzések mindig sokkal hatékonyabbak, mint például a könyvolvasás vagy a DVD nézés. Ugyanis a kapott feladatokat nem halogatjuk, mint otthon, hanem azonnal megcsináljuk. Ádám bemutató videójában is látsz egy rövid gyakorlást.

szex - szerelem - edzésprogram

Amiket viszont Ádám többnapos tréningjéről megosztok Veled, ezek házi feladtok. Úgynevezett edzésprogramok. Bízom benne lesznek Számodra ismerős, a hogyanra vonatkozó megoldások. Hiszen ezek ismert, egyben az énképedet is fejlesztő gyakorlatok.

szex - szerelem - remény

A személyiségfejlesztő, párterápiás, stb. tréningek programjaiban valamennyi benne van. 
A különböző érzelmi állapotokban különböző feladatokat érdemes végrehajtani. Például, amikor szakítunk valakivel, azzal együtt a remény új alakban is megformálódik bennünk.

szex - szerelem - önfegyelem

Ahogy az Ulti kártyajátékosok mondani szokták egy vesztes leosztás után:
- Új játék, új remények... 
Persze tudom, - hiszen korábban el is meséltem:
- Óriási önfegyelem szükséges - az ember rettenetes fájdalmában - a jövőjének lehetőségeit latolgatni.

szex - szerelem - jövőm

Erre néhányan:
- Most éppen az önsajnálat és az önpusztítás állapotában vagyok. Köszönöm szépen. Éppen halni készülök a következő cigi elszívásával. Úgy hogy hagyj békén a jövőm megtervezésével!
- Dehogy hagylak!

szex - szerelem - építő

Ha kiszívtad a cigid, megittad az utolsó felest, aztán másnap bűnbánóan felébredtél, hagyd abba az önsajnálatot és szedd össze magad kérlek. Nem kell sokáig! Csak egy rövid ideig koncentrálj valami építő jellegű feladatra. Hiszen tudod! Úgy is elmúlik a bánat...

szex - szerelem - blog

Bármennyire kínlódsz is nem fog sikerülni ebben az érzelmi állapotodban maradnod örökre. Sokan megpróbálták már, de senkinek sem sikerült! Vagy rosszabb lett vagy jobb. Neked viszont a jobb van megírva. Tudod miért? Mert Te már tudod, hogy...

Riporter: Az ünnepi hét utáni Szex, szerelem blogunkat a legfontosabb gondolattal folytatjuk...