2015. május 1., péntek

Szex - Szerelem 05.01 - Bizalom és Szeretet

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban, a szeretet és a bizalom összefüggéséről beszélgetünk...

szex - szerelem - Nitai


szex - szerelem - szeretet - bizalom

Kornél: A szeretet érzése sokkal erősebb érzés, mint a bizalom. Van még egy érzés a hit. A hitünk a "másikban". Azzal, hogy hiszünk valakiben csak a lojalitásunkat mutatjuk ki. Semmi köze a bizalomhoz. Bízni valakiben elvárást jelent. Az egónk akaratos jelenségét. Ráhagyatkozni valakire, hogy biztonságot jelentsen számunkra. 
Bizalom = Biztonság
A biztonságunkra való mély vágyakozás (törekvés) okozza, hogy bizalmat igyekszünk adni majd elvárni valakinek, azért, hogy nagyobb biztonságban érezzük magunkat. Ugyanakkor többnyire az adás csupán elvárást jelent. 
Bízom Benned, tehát adj biztonságot.
De ez nem egyéb az öncélú elvárásnál. Az egónk igazolása. A ki vagyok én  igazolásának, beteljesedésének hiú ábrándja.

Hőseink:
Ilonka (32) szangvinikus, flegmatikus személyiség, némi kolerikus makacssággal.
Antoan (51) kolerikus, szangvinikus férfi, francia anyától, magyar apától, a melankolikus személyiség jegyek is jelen vannak már tapasztalt férfiasságában.

Valóban 19 év korkülönbség.
Mondhatnám, hogy a bizalom és a szeretet ekkora ellentmondásos helyzetben már magától értetődik. Azonban ez általánosítás lenne. Nem általános és szokványos a kapcsolatuk, de ettől függetlenül ez a két fiatal ember tényleg szereti egymást. Ilonka magas, nagy termetű, 120 kilós, bájos arcú teremtés. Olyan igazi duci jelenség. Néhány párkapcsolati csalódása után vonzódik a megbízható, de mégis lelkes idősebb férfiak iránt. Szexuálisan rendkívül kevés élménnyel lép a tapasztalt férfi életébe.
Antoan jóképű, jó megjelenésű, dús hajával igazi sármör. Komoly egzisztenciával, vagyonnal (ingatlanokkal, autókkal) rendelkezik. Évtizedeken keresztül élvezte a nők odaadást. Nem volt még eddigi életében ennyire fiatal, és ilyen duci nő még. Semmi kétsége afelől, hogy megtalálta azt a nőt, akivel békésen megnyugodva, együtt öregedhet meg.
Azonban míg megtalálta az igazit, jó néhány lánnyal, nővel, asszonnyal próbálkozott. Így útja során találkozott egy Ilonkával egyidős, akkor még 31 éves fiatal nővel. Az a kapcsolat is nagyon ígéretesen kezdődött, azonban alig három hónap alatt kihunyt a lányból a lelkesedés. Egyre-egyre ritkábban akart a férfival találkozni, így Antoan ugyan azon online társkereső segítségével, ahol a lányra lelt, megtalálta Ilonkát.
Ilonka az első pillanattól kezdve oda volt a férfiért. Tetszett neki, hogy a számára imádott, az USA egykori elnökéhez hasonló Antoan hihetetlenül nagyvonalú, udvarias és rendkívül vonzó volt. Beleszeretett. Az idős férfi olyan magabiztos kisugárzással rendelkezett és annyira szexi volt, hogy a kapcsolatuk majd egy éven keresztül maga volt a megtestesült álom Ilonka számára. Ezalatt az idő alatt Antoan el is jegyezte Ilonkát, olyan különleges szertartással, ami mindkettőjük számára teljesen új volt. Ilonka rejtegette a gyűrűjét a barátnője elől, ugyanis kiderült számára, hogy Antoan pont a barátnőjével járt éppen kapcsolatuk előtt. Ilonkát a csodálatos kapcsolatát féltő hazugságok és kerülő utak özöne frusztrálta - folyamatosan. Sokáig azonban nem lehetett titokban tartani ezt az ízzó szerelmet.